Yllätys: ManU:n brassitähti Casemiro osti osuuden Marbellan futisjoukkueesta

Viisinkertainen Mestareiden liigan voittaja Casemiro on Marbella F.C.:n uusi osakkeenomistaja. "Rakastan vaimoni kanssa Marbellaa", brassitähti sanoo.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Casemiro esittelee ylpeänä Marbellan pelipaitaa numerolla 1. Kuva: Marbella F.C.

Espanjan Aurinkorannikolle saadaan lisää jalkapallo-osaamista, kun Marbella F.C. -joukkue tiedotti juuri iloisen yllätyksen. Joukkueen osakkaaksi on tullut brasilialainen futistähti, viisinkertainen Mestareiden liigan voittaja ja Englannin Valioliigan mahtiseura Manchester Unitedin luottopelaaja Carlos Henrique Casemiro, 32.

Casemiro on aiemmin menestynyt Espanjassa muun muassa megajoukkue Real Madridin keskikentällä 2013-22.

– Casemiro nousee organisaatiomme uudeksi osakkeenomistajaksi tästä päivästä lähtien, Aurinkorannikon futistiimi ilmoitti ylpeänä tiistaina (4.6.).

– Marbella F.C. ja koko kaupunki ovat ylpeitä siitä, että hänen kaltaisensa maailmanluokan urheilija haluaa kuulua perheeseemme.

- Mainos -

Marbellan mukaan Casemiron tulo joukkueen uudeksi johtokunnan jäseneksi on seuralle historiallinen tilaisuus jatkaa ”urheilustrategian projisointia eliittijalkapallossa”.

Marbellassa on riemuittu kesän aluksi kaupungin jalkapallojoukkueen nousua Espanjan Primera-liigaan.

Casemiro: ”Rakastamme vaimoni kanssa Marbellaa”

Casemiro toteaa, että hän näkee seuran ”upeat kasvumahdollisuudet”. Marbella nousi juuri Espanajan Primera-sarjaan eli 1 RFEF -liigaan Málagan seuraksi. Primera División RFEF on Espanjan jalkapallon kolmanneksi korkein sarjataso.

Málaga CF taas pelaa parhaillaan omasta nousustaan ylemmälle sarjatasolle Segunda Divisióniin. Ensimmäinen osaottelu Celta B:tä vastaan päättyi 2-2. Seuraava osaottelu pelataan ensi lauantaina 8.6. Málagan kotikentällä La Rosaledalla. Tasapelillä jatkoon menisi Málaga.

– Olen käynyt perheeni kanssa Marbellassa useita kertoja ja molemmat lapseni, vaimoni ja minä rakastamme tätä kaupunkia, johon haluamme olla yhteydessä ikuisesti. Epäilemättä yhdessä unelmoimme suuresti Marbellan viemisestä korkeimmalle, mutta nyt meidän on nautittava upeasta nousustamme Primeraan.

”Tervetuloa Marbellaan, Case”

Marbella F.C. sanoo, että tällä peliliikkeellä joukkue vahvistaa etenemissuunnitelmaansa liittoutumalla kokeneen strategisen kumppanin kanssa.

– Casemiroa ammattilaisurallaan aina ohjanneet intohimo, johtajuus ja vastuuntunto ovat enemmän kuin perusteltuja syitä siihen, miksi avaamme talomme ovet tästä päivästä lähtien hänelle. Tervetuloa Marbellaan, Case!

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *