Laulajatähti Saara Aalto muutti vaimoineen Aurinkorannikolle – retkeilyautolla halki Euroopan

Saara ja Meri Aalto sekä Lilli-hauva toteuttivat haaveensa ja nauttivat nyt Aurinkorannikon elämästä.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
3 min lukuaika
Meri ja Saara Aalto. Kuva: Facebook @saaraaaltoofficial.

Saara Aalto ja hänen vaimonsa Meri Aalto muuttivat tammikuun lopulla Espanjan Aurinkorannikolle.

– Heippa vaan räntä ja harmaus, Meri päivitti somessa.

Kansainvälisestikin menestynyt laulajatähti lähti pakkasia pakoon Lilli-koiransa ja Merin kanssa tällä kertaa lentäen Málagaan. Suloinen pikku-Lilli on kleinspitz.

Aiemmin vime syksynä he ajoivat yllättäen retkeilyautolla halki Euroopan Etelä-Espanjaan.  Challenger X 250 -retkeilyauto on nytkin heidän käytössään Aurinkorannikolla ja Meri on muun muuassa ihastellut, kuinka näppärästi sen saa pysäköityä jopa espanjalaiskaupunkien kaduille.

- Mainos -

– Ensimmäinen matka sujui niin hyvin, että olemme jo ottaneet seuraavan rohkean askeleen – aiomme muuttaa talvikaudeksi asumaan retkeilyautoon ja suunnata Espanjaan! Saara ja Meri paljastivat Bestcaravan.fi-sivustolla.

Idea retkeilyautosta syntyi Ylen tv-sarjasta

He kertoivat myös, että idea hidastempoisempaan elämään lähti heidän katsottuaan keväällä 2023 YLE:n Vanlife-dokumenttisarjaa.

– Heti ensimmäisen jakson loputtua katsoimme toisiamme sama ajatus mielessä: ”Tuohan olisi ihan meidän juttu!”, he muistelevat.

– Meidän perheessämme on tapana toteuttaa unelmat heti, eikä ”sitten kun…”. Reissufilosofiamme onkin: unelmia kohti – vaikka jännittää (No Fear!). Olemme nimittäin huomanneet, että oikeaan paikkaan päätyy, kun uskaltaa olla itselleen rehellinen siitä, mitä elämältään haluaa.

Asuneet Aurinkorannikolla jo aiemmin

Saara Aalto tuli maailmalla tunnetuksi, kun hän sijoittui toiseksi Ison-Britannian The X Factor -kilpailussa toiseksi vuonna 2016. Aalto myös edusti Suomea vuoden 2018 euroviisuissa kappaleella Monsters

Oululaissyntyinen Aalto seurusteli yhdeksän vuoden ajan tangokuningas Teemu Roivaisen kanssa. Pari on myös työskennellyt yhdessä ja Roivainen on tuottanut Aallon levyjä. Pari erosi alkuvuodesta 2013, mutta Aalto on kuvaillut heidän olevan edelleen parhaita ystäviä.

Saara ja Meri avioituivat 2020

Toukokuussa 2015 Aalto kertoi olevansa parisuhteessa naisen kanssa, joka on naurujoogaohjaaja ja henkilökohtainen valmentaja Meri Sopanen (nyk. Aalto). Seurustelun kaksivuotispäivänä Sopanen kosi Aaltoa ja pari kihlautui 18. elokuuta 2016.

- Mainos -

Aalto on kertonut avoimesti olevansa lesbo. Hänet valittiin vuoden 2016 QX Gay Gaalassa Vuoden homoksi. He menivät naimisiin huhtikuussa 2020, jonka myötä Meri otti aviopuolisonsa sukunimen. Aalto myös perusti yrityksen vaimonsa kanssa ja he aloittivat No Fear – Rohkeampi minä -nimisen podcastin.

Saara ja Meri asuivat Espanjassa jo syksyllä 2021, joten Aurinkorannikon meininki ja miljöö ovat julkkisparille tuttuja.

Saara opiskelee espanjaa ja tekee musiikkia

Saara on kertonut somessa, että kävi Fuengirolassa antamassa äänensä Suomen presidentinvaaleissa. Hän päivitti myös aloittaneensa yksityistunnit oppiakseen puhumaan sujuvampaa espanjan kieltä.

Tanssitunneillekin Saara on ennättänyt. Hän totesi käyneensä muutamalla tanssitunnilla Espanjassa jo edellistalvehtimisen aikaan 2021.

– Silloin kaikki muut tanssijat olivat tyyliin 12-vuotiaita. Nyt luulen tämän tunnin tanssijoiden olevan noin 15-20-vuotiaita. Missä kaikki aikuiset ovat? Saara hämmästeli Instagram-tarinassaan englanniksi.

”En ollut niin mummo” Saara Aalto espanjalaisen tanssitunnin jälkeen

Tanssitunnin jälkeen Saara oli intoa ja iloa täynnä.

– Selviydyin! Muut olivat 18-25-vuotiaita, joten en ollut niin mummo – tai siis olin mummo mutta en liian, hän hymyili.

Tällä viikolla Saara asustelee yksinään vuorilla viihtyisässä huoneistossa, missä hän tekee musiikkia. Meri jäi alas rannikolle hauvelin kanssa.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *