Lukuaika: Kuski tunsi liikettä jaloissaan: 1,5-metrinen käärme luikerteli autossa – katso video

Kuski tunsi liikettä jaloissaan: 1,5-metrinen käärme luikerteli autossa – katso video

Naispuolinen kuljettaja koki aikamoisen järkytyksen espanjalaisella moottoritiellä.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
1,5 metriä pitkä viljakäärme oli etsiytynyt henkilöauton lämpöön Madridissa, Espanjan pääkaupungissa. Kuvakaappaus Policía Muncipal de Madrid -somevideolta.

Poliisi tiedottaa epätavallisesta tapauksesta, joka sattui Espanjan pääkaupungissa Madridissa maaliskuussa.

Henkilöauton naispuolinen kuljettaja ajeli kaikessa rauhassa A4-moottoritietä perjantai-iltana Madridissa, kun hän koki elämänsä järkytyksen.

Kuski kertoo tunteneensa yhtäkkiä kummallista liikehdintää jaloissaan. Nainen katsoi alas ja huomasi 1,5 metriä pitkän käärmeen polkimien ja kenkiensä välissä.

Lue myös: 2,30-metrinen boa yllätti golfkentän liepeillä – katso video

- Mainos -

Nainen pysäköi ja ryntäsi ulos

Kellertävä käärme luikerteli paikallaan auton jalkatilassa, ja kuljettaja pystyi järkytykseltään ohjaamaan autonsa moottotien pientareelle. Nainen ryntäsi kiireen vilkkaa ulos autostaan ja soitti hätääntyneenä poliisille.

Madridin paikallispoliisin liikenneyksikön konstaapelit tulivat paikalle ja totesivat eläimen olevan viljakäärme. Se ei ole onneksi myrkyllinen.

Poliisit hälyttivät moottoritien laitaan erityisen eläinyksikön, joka otti käärmeen kiinni. Viranomaisten mukaan käärme on toimitettu eläinsuojelukeskukseen.

KATSO video:

Viljakäärme on amerikkalainen lemmikkilaji

Viljakäärme (Pantherophis guttatus, aik. Elaphe guttata) on tarhakäärmeiden heimoon kuuluva pohjoisamerikkalainen käärmelaji. Se on kuristajakäärme, eikä sillä siten ole myrkkyhampaita.

Viljakäärme kasvaa noin 90–150 senttimetriä pitkäksi. Naiskuskin autoon etsiytynyt käärme oli isokokoinen, aikuinen yksilö, jolla oli pituutta yli 150 senttimetriä.

Viljakäärme tunnetaan maailmalla myös nimellä maissikäärme (corn snake), koska sen kellertävä vatsa muistuttaa maissintähkä. Ne ovat kotoisin Yhdysvalloista ja erittäin suosittuja lemmikkeinä, koska ne ovat pienempiä ja tottelevaisempia kuin muut lajit.

On tavallista, että nämä käärmeet etsivät lämpimiä paikkoja, joten ei ole yllättävää, että se väijyi ajoneuvon moottorin lähellä.

- Mainos -

Viljakäärme on hämäräaktiivinen ja liikkuu siis enimmäkseen illalla auringon laskettua sekä toisaalta varhain aamulla.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *