”Idiootit turistit” heiluivat kännyköillään avoautoissa A-7:lla – poliisi tutkii kohuvideota

Nuorten miesten hulluttelu avo-Mersuissa Marbellassa on herättänyt paheksuntaa sekä viranomaisten kiinnostuksen Espanjan Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Nuorukaiset temppuilivat vaarallisen näköisesti A-7-rantatiellä avo-Mersuissaan. Kuvakaappaus somevideosta.

Sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin levinnyt video on herättänyt Espanjan Aurinkorannikolla myös viranomaisten kiinnostuksen. Voit katsoa kohutun videon alempana tässä artikkelissa.

Kyse on Instagramissa, X-viestipalvelussa ja Facebookissa julkaistusta silminnäkijän kuvaamasta videosta, missä kaksi luksusluokan Mercedes-Benz-avoautoa ajelee täyttä vauhtia A-7-rantatiellä Marbellassa, Nueva Andalucian kohdalla.

Niiden takana kurvailee vielä kolmaskin, samaan seurueeseen kuuluva umpikattoinen kaara.

Liettuan rekisterikilvissä olevan valkoisen avo-Mersun kuljettajakin nousi ylös kesken ajon ja kuvasi kännykällään vauhdissa itseään A-7-tiellä Marbellassa.

Kuskikin nousi kuvaamaan kesken ajon

Avoautojen nuoret miespuoliset matkustajat istuvat hurjan näköisesti takana auton reunoilla ja kuvaavat selfieitä ja videopätkiä. Valkoisen Mersun kuskikin nousee ratin takana seisomaan ja kuvaa itseään kännykällä!

- Mainos -

Musiikki pauhaa autostereoista ja nuoret miehet heiluvat rytmin tahdissa. Hunsvonttien meininki on varsin villiä ja on herättänyt syystäkin paheksuntaa. Edesvastuutonta liikennekäyttäymistä on kuvattu ”idioottien turistien” toiminnaksi.

Videon kuvasi avoautojen takana A-7:lla ajaneen sivullisen ajoneuvon matkustaja. Avo-Mersut kiitävät rantatiellä rinnakkain molemmilla kaistoilla Puerto Banusin liepeillä kohti Esteponaa.

Useita liikennerikkomuksia

Nyt Guardia Civil on ilmoittanut aloittaneensa tutkinnan videosta. Viranomaiset yrittävät tunnistaa kuljettajia, mutta paikallismedian mukaan avoautojen rekisterikilvet ovat ulkomaisia, mikä hidastaa tutkintaa. Ainakin toisen auton rekkari on liettualainen.

Viranomaisten mukaan kuvissa näkyy useita liikennerikkomuksia, kuten turvavyön käyttämättä jättäminen ja huolimaton ajaminen. Rikosoikeudellisia menettelyjä ei ole suljettu pois.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *