HS: Heidi-Maria vastaa Helsingin taksitilaukseen Fuengirolassa – näin paljon työstä tienaa

Espanjan Aurinkorannikolla työskentelee satoja suomalaisia asiakaspalvelijoita. Yksi heistä kertoo elämästään Helsingin Sanomissa.

Heidi-Maria Toikkanen, 37, muutti runsas vuosi sitten Barcelonasta Fuengirolaan.

Hän kehuu Espanjan Aurinkorannikon fiilistä tuoreessa Helsingin Sanomien haastattelussa.

– Fuengirola ja ylipäänsä Etelä-Espanja sopii tällaiselle downshiftaajalle hyvin. Täällä on vielä äärimmäisen rentoa ja vieraanvaraista. Mañana-meininki elää vahvana, hyvällä tavalla, Heidi-Maria sanoo lehdessä.

Nainen työskenteli Kataloniassa toimistonjohtajana digi­markkinointi­yrityksessä. Nyt hän työskentelee Reaktin asiakaspalvelijana, työssä, jota hän ei ole aiemmin tehnyt. Hän on ollut Reaktilla lokakuusta 2022.

- Mainos -

– Mutta jos ei ole intohimoa mihinkään tiettyyn, on ihan hyvä idea tehdä jotain mahdollisimman helppoa. Miksi turhaan stressata?

Heidi-Maria vastaa Taksi Helsingin taksitilauksiin Fuengirolassa. Taksifirma on ulkoistanut monien muiden suomalaisyhtiöiden tapaan asiakaspalvelunsa.

Lue myös: Reakt laajentaa toimintaa Fuengirolassa

Käteen jää 1 300-1 500 euroa

Heidi-Maria puhuu espanjaa, mutta halusi silti suomalaiseen firmaan töihin. Hän kuvailee Hesarissa, että espanjalaisissa yrityksissä työnteko on usein hierarkisempaa.

Palkalla pärjää. Hän sanoo, että palkasta jää käteen lisineen ”ehkä 1 300–1 500 euroa kuussa” ja lähes kaikki menee elämiseen.

Heidi-Maria asuu kimppakämpässä Fuengirolan keskustan liepeillä ja maksaa 600 euroa kuukaudessa. Päälle tulevat vielä vesi, sähkö ja netti, jotka lohkaisevat muutaman satasen kuussa.

Lue myös: ET-lehti: Sari, 65, elää iloisesti 1 290 euron eläkkeellä Fuengirolassa

Elämä Aurinkorannikolla on rentoa ja mukavaa.

- Mainos -

– Yritän kehittyä tässä olemisen tavassa, ettei ole kiire mihinkään. Mihin tässä olisi kiire – kotiin katsomaan telkkaria?

Artikkelin kuva Heidi-Mariasta: Reakt.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...