Reakt laajentaa toimintaa Fuengirolassa

Aurinkorannikon vuonna 2019 perustettu suomalaisomisteinen asiakaspalvelukeskus Reakt laajentaa toimintaansa Fuengirolassa.

Reaktin taival juontaa juurensa suomalaiseen WippiWork Oy:n perustajien ajatukseen perustaa lämmin ja kodikas asiakaspalvelukeskus Espanjaan.

Ensimmäisen kerran asia nousi esille vuoden 2019 alussa ja jo saman vuoden syksynä asiat olivat edenneet niin pitkälle, että Fuengirolasta etsittiin sopivia toimitiloja. Vielä saman vuoden aikana aloittivat ensimmäiset työntekijät Reaktin asiakaspalvelukeskuksessa.

Reaktin uudet tilat ovat valmistumassa.

Vuonna 2019 hankitut toimitilat alkoivat kasvun myötä käymään kuitenkin pieneksi ja Reakt lähti etsimään lisää tilaa. Sopiva tila löytyi samasta rakennuksesta ja tällä hetkellä tiloissa tehdään remonttia, jotta tilat vastaisivat Reaktin vaatimuksia.

- Mainos -

Nimittäin kodikkuudesta ei luovuta edes kasvun myötä, vaan Reakt haluaa, että töihin on mukavaa tulla ja siellä viihtyy. Remontin myötä Reakt kasvattaa kapasiteettiaan 25 uudella työpisteellä.

Reaktilla tehdään asiakaspalvelutyötä.

Reakt on asettunut vakaasti Fuengirolaan ja laajenemisen myötä tarjoaa enemmän mahdollisuuksia alueen suomenkielisille valita urapolkunsa. Reaktin tarjoamat työmahdollisuudet ovat aitoa asiakaspalvelua, eikä myyntityötä ole valikoimassa.

https://www.reakt.fi/

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...