Lukuaika: Hollantilaisjengi sieppasi ja kidutti huumekuskia Fuengirolassa – jättivät pellolle kuolemaan

Hollantilaisjengi sieppasi ja kidutti huumekuskia Fuengirolassa – jättivät pellolle kuolemaan

Rikostoverit syyttivät uhria huumelastin katoamista ja katkoivat mm. tämän sormia pellolla Fuengirolassa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Kansallinen poliisi julkaisi kuvan hollantilaisjengiläisten pidätyksestä Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa. Kuva: Policía Nacional.

Kansallinen poliisi (Policía Nacional) kertoo pidättäneensä kuusi miestä nuoren hollantilaisen miehen sieppauksesta ja kidutuksesta Fuengirolassa Espanjan Aurinkorannikolla..

Poliisi julkaisi kuvia miesten pidätyksestä viime vuoden lopulla, ja niissä näkyy kaksi epäiltyä makaamassa kasvot alaspäin aseistetun poliisin ympäröimänä.

Hurjat tapahtumat käynnistyivät viime vuoden toukokuussa 2023 Hollannissa, kun jengi kidnappasi 24-vuotiaan huumekuljettajan.

Syynä oli se, että hänen rikostoverinsa pitivät nuorta miestä vastuussa kokaiinilähetyksen katoamisesta, joka oli tarkoitus kuljettaa Aurinkorannikolta Alankomaihin.

- Mainos -

Jengiläiset vaativat häntä maksamaan kolme miljoonaa euroa käteisellä korvaamaan kadonneen huumelastin arvon. Mies kieltäytyi maksamasta ja kiisti olevansa vastuussa kadonneista huumeista.

Lue myös: Poliisi pidätti ruotsalaisia jengiammuskelusta Marbellassa

Leikkasivat uhrin sormet

Uhri vietiin Hollannista Iso-Britannian kautta Málagaan ja lopulta Fuengirolaan. Nuorta miestä pidettiin vankina Fuengirolassa talossa, joka kuului yhdelle jengin johtajista.

Kun kidnapattu ei suostunut puhumaan, hänet vietiin pellolle Fuengirolan laitamilla. Jengiläset sitoivat nuoren miehen jalat ja kädet sekä teippasivat suun.

Sitten he uhkasivat häntä aseilla ja puukottivat häntä jalkoihin ja käsiin viidakkoveitsellä sekä viilsivät hänen molemmat etusormensa poikki. Kun toista sormea leikattiin, hän menetti tajuntansa kivusta.

Kiduttajat luulivat uhrinsa kuolleen ja jättivät hänet pellolle. Mies kuitenkin palasi tajuihinsa ja pystyi kävelemään noin kilometrin verran kutsuakseen apua.

Medialähteiden mukaan kidutettu uhri asuu nyt Turkissa, ja hänen käsiinsä ja jalkoihinsa on tehty useita leikkauksia.

Jengiä kutsutaan Hollannin Peaky Blindersiksi

Viranomaisten mukaan ryhmän johtaja on 38-vuotias Lee A -nimellä tunnettu mies, jolla on brittiläinen isä ja hollantilainen äiti.

- Mainos -

Hänellä on Peaky Blinders -tatuointi, ja hän johti rakennusyritystä Alankomaissa.

Koko rikollisjengiä kutsuttiin Hollannin Peaky Blindersiksi, koska heidän toimintansa muistutti suosittua television draamasarjaa maailmansotien välisenä aikana toimineista brittigangstereista.

Väkivaltaiseen jengiin kuuluvat lisäksi neljä noin kolmekymppistä hollantilaismiestä. Näiden lisäksi Isossa-Britanniassa pidätettiin yksi Britannian kansalainen.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *