Lukuaika: Costan Tähdet valitaan ensi torstaina

Costan Tähdet valitaan ensi torstaina

Karaokekilpailu Costan Tähti huipentuu finaaliin torstaina 21. maaliskuuta.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Costan Tähti karaokekilpailu huipentuu torstaina 21.3.

Karaokebaari Helsi Barissa on kisattu viime syksystä lähtien Costan Tähti kilpailun merkeissä. Jyviä ja akanoita on eroteltu pitkään ja hartaasti, ja nyt on viimein aika nautiskella parhaasta karaokelaulannasta, mitä Aurinkorannikolla on tarjota.

Kaikkiaan 15 alkukarsinnan kautta kilpailun semifinaalivaiheeseen selviytyi 50 laulajaa. Semifinaaleissa tästä joukosta karsittiin vielä neljä viidesosaa pois, niin että finaalissa on mukana kymmenen laulajaa: viisi naisten sarjassa ja viisi miesten sarjassa.

Yleisö päättää

Costan Tähti finaali alkaa Helsinki Barissa torstaina 21.3. klo 21. Homma menee niin, että kaikki finalistit laulavat ensin yhden kappaleen, jonka jälkeen tuomariston valitsema kärkikaarti kummassakin sarjassa esittää vielä toisen kappaleen.

Tuomarointi kilpailussa on annettu yleisön käsiin. Ei kuitenkaan paikan päällä suoritettavana huutoäänestyksenä, vaan netin kautta.

- Mainos -

Finaalia voi katsoa ja kuunnella sekä Readio Finlandin Facebook livessä, että Henkka Aflechtin Tik Tok kanavalla. Näissä kanavissa katsojat äänestävät lopulta voittajat.

Molempien sarjojen voittajille on luvassa Costan Tähti -titteli sekä kosolti ihailua ja kateutta, mutta siinä ei suinkaan ole kaikki. Lisäksi voittajat saavat Karaokekeskus.comin karaokelaitteita ja molempien voittajien biisi tulee myös Radio Finlandiaan vuodeksi soittoon.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *