Alexander Stubb Aurinkorannikolla tänään ja huomenna

Presidenttigalluppien ykkösnimi Alexander Stubb vierailee tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina Aurinkorannikolla. Stubbin voi tavata tänään ravintola Kukossa klo 17.00 ja huomenna hänen kanssaan pääsee aamukävelylle klo 9.00.

Presidentinvaalien ensimmäiseen kierrokseen on enää vajaakuukausi aikaa. Asetelmat ovat siinä mielin selvät, että Paavo Väyrysestä ei tule tälläkään kertaa Suomen presidenttiä. Paavon taisto pysähtyi tällä kertaa jo kannattajakorttien keräämiseen. Kaikki muu onkin vielä auki.

Lue myös: Pekka Haavisto: Aina on toivoa

Susanne Päivärinta haastattelee

Alexander Stubb ja tuorein kasvo kisassa Jutta Urpilainen tekevät tiukkaa vaalityötä. Molemmat kiertävät Suomen turuja ja toreja, Stubb ehti piipahtamaan Ruotsissakin kampanjoimassa. Alexander Stubbin kalenteriin saatiin raivattua myös lyhyt piipahdus Aurinkorannikolla. Mies laskeutuu Málagaan keskiviikkona 3.1. Heti samana iltana klo 17.00 Stubb pitää tilaisuuden Ravintola Kukossa. Ehdokasta haastattelee tuttu toimittaja, nykyinen kansanedustaja Susanne Päivärinta.

- Mainos -

Kukon tilaisuus tulee myös live streamina Fuengirola.fi Facebook sivulta.

Kukon tilaisuudessa Stubb tarjoaa paikalle saapuville lasin viiniä ja tapaksen. Paikkavarauksia tilaisuuteen ei voida ottaa, ovet avataan klo 16.15. Salin etuosaan laitetaan tuoleja riviin niin paljon kuin mahtuu ja takaosaan jää seisomapaikkoja. Jos keli sallii, ravintolan ikkunat avataan ja ne, jotka eivät mahdu sisään, voivat seurata tilaisuutta kadulta käsin.

Aamukävelylle

Stubb tunnetaan kovana urheilu- ja liikuntamiehenä. Niinpä hän kutsuu Aurinkorannikon suomalaiset mukaansa reippaalle aamukävelylle torstaina 4.1. Kävelylle lähdetään hotelli Illunionin edestä klo 9.00. Kaikki ovat tervetulleita kävelylle keskustelemaan presidenttiehdokkaan kanssa.

Jutta Urpilainen etänä

SDP:n ehdokas Jutta Urpilainen ei ehdi kampanjakiireidensä vuoksi piipahtamaan Aurinkorannikolla, mutta kalenterista löytyi lopulta sopiva aika etäyhteydelle. Urpilainen alustaa ja vastaa yleisön kysymyksiin televisioruutujen kautta tiistaina 9.1. klo 14.30. Myös Urpilainen tarjoaa kaikille lasin viiniä ja tapaksen. Toisena alustajana etätilaisuudessa on SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tytti Tuppurainen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...