Lukuaika: Santanaa ja latinoa – Silen Bandin solistina Zeke Vaarala

Santanaa ja latinoa – Silen Bandin solistina Zeke Vaarala

 

Aurinkorannikon rytmikkäin bilebändi saa solistikseen Zeke Vaaralan. Nyt on sähköä ilmassa.

Silen Band aloittaa vuoden 2024 keikat Kukossa lauantaina 6.1.2024 tiukalla latinosykkeellä ja Carlos Santanan musiikilla. Bändi on esiintynyt jo yli 6 vuotta Aurinkorannikolla useissa eri ravintoloissa ja yksityisjuhlissa.

Useita solisteja

Silen Band:llä on ollut ilo soittaa useiden laulusolistien kanssa, kuten Reija Lang, Harri ”Pikkis” Karen, Johanna Mäkelä, Ismo Virlander ja Roland Flores. Seuraavalla 6.1 keikalla mukana vierailevana laulusolistina esiintyy Zeke Vaarala yhdessä Roland Floresin kanssa.

- Mainos -

Zeken illan esitykset ovat osittain tuttua Carlos Santanan tuotantoa, mutta mukana on myös latinosovituksia tunnettuista klassikoista, kuten Summertime, Light My Fire ja While My Guitar Gently Weeps. Zeke on laulajana karismaattinen tulkitsija ja hänen ohjelmistostaan löytyy monipuolista musiikkia, kuten jazzia, sekä kotimaisia, että ulkomaisia ikivihreitä hittejä. Zeken pehmeä, täyteläinen lauluääni hehkuu positiivista energiaa ja tempaa kuulijat mukaansa.

Tanssijalka vipattaa

Silen Band on rannikolla tunnettu bilebändi, jonka esitykset ja latinorytmit vetävät yleisön lavalle tanssimaan. Biisit pursuavat Markku Silenin kiihkeitä kitarasooloja ja Roland Floresin joskus lähes oopperamaista voimaa sisältäviä lauluesityksiä. Carlos Candela Terry soittaa bassoa ja luo bändin tiukan rytmitaustan yhdessä rumpali Olmo Sánchezin kanssa. Harri Nikkisen koskettimet täydentävät sointumaailmaa ja tarjoavat myös useita kosketinsooloja.

Santanan tunnetuimmista biiseistä bändin ohjelmistossa ovat tälläkin kertaa mukana esim. Black Magic Woman, Oye Como Va, She’s Not There, Sensitive Kind, Maria Maria, Smooth ja Game of Love.

Silen Band Plays Santana feat. Zeke Vaarala esiintyy Kukossa lauantaina 6.1. klo 20. Voit varata liput ennakkoon kukko.events@gmail.com  Liput ennakkoon vain 10€.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...