Lukuaika: Agents-solisti Vesa Haaja keikkailee Aurinkorannikolla

Agents-solisti Vesa Haaja keikkailee Aurinkorannikolla

Agents -yhtyeen solistina ja armottomana rockabillymiehenä tunnettu Vesa Haaja esiintyy tällä viikolla Kukossa ja Torremolinosin Rockin Race Jamboreessa.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
1 min lukuaika
Vesa Haaja.

Vesa Haajan ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut pitkä ja polveileva. Ensimmäisen bändinsä Whistle Bait hän perusti tasan 40 vuotta sitten. Tuo yhtye keikkailee edelleen, matkalla mukaan on tullut monta muutakin bändiä, kuten Barnshakers ja Pääesiintyjät.

Omimmillaan Vesa Haaja on 50-luvun rock´n´rollin ja rockabillyn kanssa.

Suuren yleisön tietoon Haaja nousi parhaiten toimiessaan Agents -yhtyeen solistina kymmenen vuotta vuosina 2008-2018. Ihan Topi Sorsakosken kaltaista menestystä tuo periodi ei tuonut, mutta varsinkin keikkasuosio oli valtaisaa.

Haaja tulee bändinsä kanssa Kukkoon esiintymään keskiviikkona 31.1. Liput kannattaa varata ennakkoon kukko.events@gmail.com osoitteesta. Ennakkoon ne maksavat vain 10€.

- Mainos -

– Soitamme aika paljon suomenkielistä matskua tällä keikalla. Toki mukana on jokunen englanniksi laulettu rokkikin, Haaja kertoo.

Samalla reissulla Haaja esiintyy Barnshakers yhtyeensä kanssa myös Torremolinosin vuosittaisella Rockin´Race Jamboree -festarilla. Barnshakersin keikka on heti torstaina 1.2.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *