Lukuaika: Viikonlopun sääennuste lupailee sateita Aurinkorannikolle

Viikonlopun sääennuste lupailee sateita Aurinkorannikolle

Runsaiden sateiden jälkeen on Aurinkorannikolla nautittu jo muutama viikko poutasäästä. Tänä viikonloppuna sateita saatetaan kuitenkin saada lisää.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Tämän viikon alussa Aurinkorannikolla koettiin vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen korkeita lämpötiloja niin päivällä kuin yölläkin. Esimerkiksi Málagan lentokentällä tiistai-iltapäivänä kello 16.30 mittari näytti peräti 32,7 astetta. Ja vielä kolmelta aamuyöllä lämpömittarit näyttivät Málagassa 26 astetta.

Loppuviikkoa kohti sää on jäähtynyt usealla asteella ja nyt näyttää siltä, että viikonloppuna on hyvät mahdollisuudet kaivatuille lisäsateille.

Espanjan ilmatieteenlaitos Aemet povaa Fuengirolaan lauantaiksi pilvistä sää, korkein lämpötila asettuu noin 19 asteeseen ja sadetta on lupa odotella 90% todennäköisyydellä.

Sateen mahdollisuus jatkuu seuraavinakin päivinä, sunnuntaina sateen todennäköisyys on 65%, maanantaina 35% ja tiistaina taas korkeampi, 70%.

- Mainos -

Maakunnan pääkaupungissa Málagassa ennuste on samansuuntainen. Perjantaille luvataan pilvistä, noin 21 astetta ja sateen todennäköisyys 85%.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *