Veijonen ja Peltomaa parisuhdekiemuroissa – Lisänäytös tiistaina

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Parisuhdetta kannattaa välillä koetella. Se onnistuu mainiosti saapumalla yhdessä mielitietyn kanssa katsomaan Pientä laittoa.

Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty? Lissu päättää tarttua härkää, siis Masaa sarvesta… Siis sarvista.

Pientä laittoa on lukuisista elokuva- ja tv-rooleistaan tunnettujen Juha Veijosen ja Maarit Peltomaan tähdittämä hulvaton esitys pitkän parisuhteen kommervenkeistä. Näytelmän on käsikirjoittanut Heikki Lund. Katsomossa Masan ja Lissun suhteen ongelmat ja niiden purkaminen naurattavat. Luultavasti ilmassa on myös pientä huokailua ja hikoilua – varsinkin jos oma kumppani sattuu istumaan vieressä. Tervetuloa rohkeasti testaamaan!

Pientä laittoa esitettiin Kukossa lauantaina 13.11.  Ilta oli loppuunmyyty, nyt tiistaina järjestetään lisänäytös, jotta kaikki halukkaat pääsisivät näkemään hulvattoman komedian. Liput ennakkoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lue myös Juha Veijosen tuore haastattelu:

https://fuengirola.fi/juha-veijonen-palasi-espanjan-aurinkoon/

https://fuengirola.fi/category/viihde/

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa