Viihde

Linda Lampenius Isänpäiväkonsertin tähtenä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Viulutaiteilija Lampenius on juuri julkaissut omaelämänkerrallisen kirjan.

Lahjakas viulutaiteilija Linda Lampenius on saavuttanut suuren maailmanlaajuisen suosion ja esiintynyt niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Linda Lampenius Isänpäiväkonsertin tähtenä .

Aurinkorannikon leijonat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kuulemaan Lampeniuksen soittoa Isänpäiväkonsertissa sunnuntaina 14.11.

Lampeniuksen lisäksi konsertissa esiintyy sopraano Maarit Persson sekä pianisti Tapani Puranen. Konsertin juontaa Sirpa Mansner.

Konserttiohjelma koostuu operetti- ja viulumusiikin ”helmistä” mm. Vittorio Montin Csárdás, Johannes Brahmsin Unkarilainen tanssi nro 5, Julias Massenetin Méditation, Emmerich Kálmánin Muistathan kai ja Franz Lehárin Laulu.

Lippuja konserttiin on saatavilla seuraavista paikoista:

Fuengirolassa: Kardemumma, Thelman Pullapuoti, Óle-kustannus, New Ewalds, Mummola, Martin Kunto, Dos Renos, Kukko (ark. klo 11-15) ja Asioimistoimisto Liisa Toivola.

Benalmádenassa: Bar Victoria ja Salón DK. Torremolinoksessa: La Doña. Jos et pääse myyntipisteisiin ennen konserttia, voit myös tilata ja maksaa liput ennakkoon, ota yhteyttä [email protected] .

Aiemmin ilmoitetusta poiketen sunnuntaina 14/11 pidetään vain iltapäiväkonsertti, joka alkaa klo 15. Iltakonserttiin hankitut liput voit vaihtaa klo 15 konserttilippuihin ennen konsertin alkua lippukassalla tai mikäli et pääse tuolloin, myyntipiste josta ostit liput lunastaa ne takaisin 12/11 asti. Muutoin ota yhteyttä [email protected]

https://fuengirola.fi/category/viihde/

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa