Linda Lampenius Isänpäiväkonsertin tähtenä

Lahjakas viulutaiteilija Linda Lampenius on saavuttanut suuren maailmanlaajuisen suosion ja esiintynyt niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Linda Lampenius Isänpäiväkonsertin tähtenä .

Aurinkorannikon leijonat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kuulemaan Lampeniuksen soittoa Isänpäiväkonsertissa sunnuntaina 14.11.

Lampeniuksen lisäksi konsertissa esiintyy sopraano Maarit Persson sekä pianisti Tapani Puranen. Konsertin juontaa Sirpa Mansner.

Konserttiohjelma koostuu operetti- ja viulumusiikin ”helmistä” mm. Vittorio Montin Csárdás, Johannes Brahmsin Unkarilainen tanssi nro 5, Julias Massenetin Méditation, Emmerich Kálmánin Muistathan kai ja Franz Lehárin Laulu.

- Mainos -

Lippuja konserttiin on saatavilla seuraavista paikoista:

Fuengirolassa: Kardemumma, Thelman Pullapuoti, Óle-kustannus, New Ewalds, Mummola, Martin Kunto, Dos Renos, Kukko (ark. klo 11-15) ja Asioimistoimisto Liisa Toivola.

Benalmádenassa: Bar Victoria ja Salón DK. Torremolinoksessa: La Doña. Jos et pääse myyntipisteisiin ennen konserttia, voit myös tilata ja maksaa liput ennakkoon, ota yhteyttä info@aurinkorannikonleijonat.com .

Aiemmin ilmoitetusta poiketen sunnuntaina 14/11 pidetään vain iltapäiväkonsertti, joka alkaa klo 15. Iltakonserttiin hankitut liput voit vaihtaa klo 15 konserttilippuihin ennen konsertin alkua lippukassalla tai mikäli et pääse tuolloin, myyntipiste josta ostit liput lunastaa ne takaisin 12/11 asti. Muutoin ota yhteyttä info@aurinkorannikonleijonat.com

https://fuengirola.fi/category/viihde/

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...