Turisti sammahti baariin Fuengirolassa – asiakkaat pinosivat laskunsa uinujan pään päälle

Katso viraalihitiksi noussut video juhannuksen alla Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolan brittipubissa nähdystä hilpeästä hetkestä.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Ulkomaalainen turisti nukahti tuolilleen Pub Britanniassa Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla. Muut asiakkaat pilailivat sammujan kustannuksella...

Juhannusjuomat ja kuuma aurinko tekivät tepposensa miespuoliselle turistille Espanjan Aurinkorannikolla juhannuksen alla.

Iäkkäämpi herrasmies oli seurueensa kanssa viettämässä iltapäivää tunnetussa Pub Britanniassa Fuengirolan keskustassa. Baari on monen suomalaisenkin suosima.

Kesken iloluontoisen iltapäivän herrashenkilö päätti ottaa espanjalaiseen tapaan siestan ja sammahti pöydän ääreen. Turisti nuokkui tuolillaan tovin, kunnes muut pubin asiakkaat äkkäsivät tilaisuutensa tulleen.

- Mainos -

Ensin yksi asiakas kävi laittamassa juomalaskunsa lautasineen uinujan pään päälle… ja kun väsynyt baariasiakas ei siitä häiriintynyt, muutkin pubin asiakkaat laskivat laskunsa ja lasinalusiaan turistipolon päähän.

Tilanteesta julkaistu hyväntuulinen video on noussut viraalihitiksi ja kerännyt valtavasti katselukertoja somessa.

Videolla näkyy, kuinka yhä useampi asiakas käy vitsimielessä asettamassa varovasti laskulautasensa ja lasinalusensa nuokkujan pään päälle… ja aina kun joku onnistuu, baariyleisö puhkeaa taputuksiin ja hurraa-huutoihin.

Edes älämölö ei nukkujaa häiritse, saati pään päällä alati kasvava laskujen pino.

Tarina ei kerro, mitä tapahtui, kun turisti heräsi siestaltaan. Tuskinpa hän kuitenkaan maksajaksi joutui… sen verran hauskaa muut saivat pitää hänen kustannukseltaan, että eiköhän herralle cerveza-tuoppi poikineen tarjottu!

KATSO video:

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *