Taas rullataan! – Fuengirola LIONS kaipaa lisää pelaajia

Rullakiekkokausi Fuengirolassa alkaa päästä jälleen täyteen vauhtiin.

Fuengirolan rullakiekkoseura LIONS lähtee jälleen vahvasti uuteen kauteen. Menestymään tottuneella seuralla on useamman aikuisten joukkueen ohella myös juniorijoukkueet peräti viidessä ikäryhmässä.

– Andalusian liiga alkaa lokakuun lopulla, ja siihen lähdemme viime kauden tapaan kolmella eri joukkueella: Barona, Vikings ja Latin Team, kertoo LIONSin joukkueenjohtaja Jari Nyman.

- Mainos -

– Tarvittaessa meillä on valmiudet laittaa liigaan myös neljäs joukkue, jos innokkaita pelaajia ilmaantuu tarpeeksi, Nyman jatkaa, ja muistuttaa samalla että uusia harrastajia otetaan mielellään mukaan.

Vielä kovatasoisempaan, kansalliseen Liga Stilmat -sarjaan LIONS kerää näistä kolmesta joukkueesta yhteisen, seuran virallisen edustusjoukkueen, joka kantaa myös nimeä Fuengirola LIONS.

Juniorijoukkueita lähtee tähän kauteen peräti viidessä ikäryhmässä: pre-Benjamin, eli 2014 syntyneet ja sitä nuoremmat; Benjamin, eli 2012-13 syntyneet; Alevín, eli 2010-11 syntyneet; Infantil, eli 2008-09 syntyneet ja Juvenil, eli 2006-07 syntyneet.

Kausi auki turnauksella

Harjoitukset ovat täydessä vauhdissa, mutta kuten kaikki tietävät, kun tuomari liukuu kentälle, niin laji muuttuu. LIONSin joukkueet avaavat pelikauden perinteisellä, jo kolmattatoista kertaa järjestettävällä kansainvälisellä kotiturnauksella.

– Turnauksella alkaa olla todella kova suosio, nytkin kiinnostuneita joukkueita oli pelkästään Britteinsaarilta kolmisenkymmentä, Nyman kertoo.

Turnaus pelataan Santa Fen kentällä 23. – 25. syyskuuta.

– Mukana on kaikkiaan 12 joukkuetta: kaksi meiltä LIONSista, neljä muualta Espanjasta, kaksi Suomesta, kolme Englannista ja yksi Latviasta.

- Mainos -

Kolmipäiväisessä turnauksessa pelataan kaikkiaan 34 ottelua, joista osa striimataan myös nettiin katsottavaksi.

Lisätietoja LIONSista ja joukkueeseen liittymisestä saa mm. sähköpostitse (fuengirolalions@gmail.com), Facebookista ja Instagramista.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...