Lukuaika: Surullinen viikonloppu: useita motoristeja kuollut Andalusiassa

Surullinen viikonloppu: useita motoristeja kuollut Andalusiassa

Ainakin neljä moottoripyöräilijää on menettänyt henkensä tänä viikonloppuna Espanjan Aurinkorannikon ja Andalusian teillä.

Kulunut viikonloppu on ollut murheellinen Espanjan Andalusian maanteillä.

Paikallinen hätäkeskus tiedottaa, että ainakin neljä ihmistä on menehtynyt moottoripyöräonnettomuuksissa eri puolilla eteläistä Espanjaa.

”Hyvin nuori” motoristi jäi pakettiauton alle

Lauantai-iltana (7.10.) moottoripyöräilijä menehtyi törmättyään pakettiautoon Almuñécarissa, joka sijaitsee Nerjasta itään päin. Uhri jäi loukkuun auton alle, mistä palomiehet poistivat hänet.

Onnettomuus tapahtui noin klo 19.40, kun useat todistajat ilmoittivat hätänumeroon 112 moottoripyörän ja pakettiauton törmäyksestä A-4050-tiellä. Ilmoittajat kertoivat, että törmäyksen jälkeen moottoripyöräilijä oli jäänyt yhden pakettiauton pyörän alle. Hätäkeskus aktivoi välittömästi paikalle liikenteen valvonnasta vastaavan Guardia Civilin, 061-hätäpalvelukeskuksen, Almuñécarin palomiehet, paikallisen poliisin ja tienhoitoyrityksen.

- Mainos -

Poliisi- ja terveyslähteet vahvistivat, että ”hyvin nuori moottoripyöräilijä” menehtyi onnettomuuspaikalla, eikä hänen henkensä pelastamiseksi voitu tehdä mitään.

Lue myös: Moottoripyörien ja lälläripyörien luvattu maa

Guardia Civil Trafico -liikennepoliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla. Kuva: 112.

Motskarin takapenkkiläinen menehtyi törmäyksessä kaiteeseen

Lauantai-iltana Andalusiassa koettiin toinenkin kuolemaan johtanut moottoripyöräonnettomuus.

Yksi henkilö kuoli Alcalá la Realissa, Jaénin maakunnassa, Andalusian sisämaassa vuoristoisella seudulla. Kuollut oli moottoripyörän takapenkillä matkustanut henkilö, kun taas kuljettaja loukkaantui lievästi.

Onnettomuus tapahtui noin klo 18.40. Moottoripyörä oli törmännyt tienvarren suojakaiteeseen, ja molemmat matkustajat olivat loukkaantuneet ajettuaan ulos tieltä A-339-tiellä, lähellä Fuente Álamo -risteyksen kohdalta. Hätäkeskus välitti heti ilmoituksen hätätilanteisiin vastaavalle 061-hätäpalvelukeskukselle, joka lähetti paikalle helikopterin, Guardia Civilin, paikallisen poliisin, Alcalá la Realin palomiehet ja tienhoitohenkilökunnan.

Terveysviranomaiset vahvistivat moottoripyörän matkustajan kuolleen onnettomuudessa, kun taas kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin Alcalá la Realin sairaalaan.

Onnettomuuden syytä tutkitaan vielä. Palomiehet vahvistivat, että moottoripyörä törmäsi suojakaiteeseen juuri Caserías de San Isidro -risteyksen jälkeen korkealla sijaitseva vuoristotiellä. Palokunnan mukaan moottoripyörän matkustajaa yritettiin elvyttää pitkään tuloksetta.

Moottoripyöräilijä paiskautui aamuyöllä oliivipuuhun ja kuoli

Sunnuntaina (8.10.) aamuyöllä moottoripyöräilijä menehtyi onnettomuudessa Calicasasissa, Granadan maakunnassa. Moottoripyörän toinen matkustaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Kuolinkolari sattui klo 2.30 GR-3422-tiellä Calicasasin kohdalla.

Moottoripyöräilijä törmäsi oliivipuuhun tässä tienmutkassa Calicasin kylän ulkopuolella GR-3422-tiellä. Kuva: 112.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin moottoripyörän suistuneen tieltä ja törmänneen sen jälkeen oliivipuuhun mutkassa Calicasasin kylän ulkopuolella, tiellä kohti El Chaparralia. Sairaankuljettajat ilmoittivat, että moottoripyörän kaksi matkustajaa olivat loukkaantuneet, ja toinen heistä saattoi olla menehtynyt. Paikalle hälytettiin välittömästi  liikenteen valvonnasta vastaava Guardia Civil ja paikallinen poliisi.

Paikalle saapuneet ensihoitajat eivät voineet muuta kuin vahvistaa keski-ikäisen miehen menehtyneen onnettomuudessa. Moottoripyörän toinen matkustaja, nainen, loukkaantui ja hänet kuljetettiin ambulanssilla Virgen de las Nieves -sairaalaan.

Lue myös: Tämä tie on Málagan maakunnan tappavin – kesän liikennekuolemat ikävässä nousussa

Auto törmäsi kohtalokkaasti moottoripyörään Málagassa

Málagan kaupungin alueella koettiin myös traaginen onnettomuus sunnuntaiaamuyönä A-357-tiellä, noin 65 kilometrin kohdalla Cártamaan päin, kun moottoripyöräilijä menehtyi törmättyään henkilöauton kanssa.

- Mainos -

Hieman ennen kello 3.00 useat yksityishenkilöt soittivat hätänumeroon 112 ilmoittaen, että tiellä makasi loukkaantunut mies ja moottoripyörän vieressä. Jotkut todistajat olivat myös nähneet auton tiellä olevan suojakaiteen luona.

Paikalle saapuivat paikallisen poliisin, 061-hätäpalvelukeskuksen, liikenteen valvonnasta vastaavan Guardia Civilin ja tienhoitohenkilökunnan henkilöt. Tutkimuksissa selvisi, että onnettomuus tapahtui, kun auto törmäsi moottoripyörään takaapäin.

Ensihoitajat vahvistivat moottoripyörän miespuolisen kuljettajan kuolleen paikalla.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...