Lukuaika: Suomalaiset hyvin esillä urheilugaalassa

Suomalaiset hyvin esillä urheilugaalassa

Fuengirolan kaupunki järjesti maanantaina 30. toukokuuta Fiesta del Deporte urheilugaalan, jossa palkittiin kaupungin urheilijoita ja urheiluseuroja, lapsista aikuisiin.

Yksi palkituista oli suomalainen 13-vuotias Manu Tölli (Kuvassa valmentaja Antonio Doblasin kanssa). Hänet palkittiin lupaavana nuorena pöytätennispelaajana. Hän aloitti lajin parissa vuonna 2017 ja on siitä lähtien voittanut ja menestynyt muutenkin erinomaisesti lukuisissa oman ikäluokkansa ja vanhempien ikäluokkien kilpailuissa, sekä Málagan että Andalusian alueella.

Urheilullisten saavutusten ohella Manu Tölli sai myös kiitosta pitkäjänteisyydestä ja sitkeydestä lajin parissa pandemiankin keskellä, samoin kuin aktiivisuudestaan Espanjan kielen ja kulttuurin suhteen.

- Mainos -

Suomalaisväriä nähtiin juhlassa muutoinkin. Kaupungin parhaina joukkueina palkittujen joukossa oli rullakiekkojoukkue Fuengirola LIONS. Lisäksi niin ikään palkitussa Club Balonmano El Coto käsipallojoukkueessa pelaa suomalainen Sofia Anorh. Palkinnon sai myös Club Baloncesto Salliver koripalloseura ja Fuengirolan yleisurheiluseura Club Atletismo Fuengirola, joissa molemmissa urheilee useampi suomalaisnuori.

LIONSin uuttera työ rullakiekon saralla huomioitiin myös.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...