Lukuaika: Fuengirolan torilla tavattiin – lupaongelma häiritsi juhlimista

Fuengirolan torilla tavattiin – lupaongelma häiritsi juhlimista

Kun Leijonat voittavat kultaa, myös Fuengirolan suomalaiset lähtevät liikkeelle yhdessä juhlimaan. Niin tehtiin tälläkin kertaa sunnuntaisen trillerifinaalin jälkeen.

Juhlapaikaksi on vakiintunut Plaza Pedro Cuevas, joka ennen tunnettiin nimellä Rafaelin aukio. Ohjelmassa on lätkämusaa ja iloista yhdessäoloa.

Tänä vuonna juhliin saapui arviolta reilut pari sataa suomalaista juhlijaa. Se on hieman vähemmän, kuin esimerkiksi helmikuun olympiakullan jälkeisissä juhlissa.

Jetin terassilta oli hyvä näkymä juhliin. Katselijoina Kari Alajuuma, Merike Link, Aleksi Valavuori ja Jethro Rostedt.
Kansaa saapui juhliin satamäärin.
Jyrki Kossu Kosunen ja Jussi Varjosaari ovat vakiovieraita, kun urheilusaavutuksia juhlitaan.

 

- Mainos -

Laittomat juhlat

Tämän vuoden juhlintaa haittasi erikoinen episodi. Lions kertoo hakeneensa lupaa juhlan järjestämiselle jo viime torstaina.  Silloin sekä poliisipäällikkö että urheilusta vastaava kaupunginvaltuutettu näyttivät vihreää valoa. Tänään iltapäivällä poliisi vahvisti luvan, mutta kaupunginvaltuutetun kanta oli muuttunut.

-Urheiluvaltuutettu veti meiltä maton alta. Hän ilmoitti, että johan te pari kuukautta sitten juhlitte, nyt ei lupaa heru. Joudumme nyt juhlimaan hissuksiin ja jos poliisi tulee lopettamaan tilaisuuden, meidän on syytä totella, Petri Rantanen Lionsista sanoi juhlan alkujuonnossa.

Lupapäätöksen takaisen vetäminen vaikuttaa kummalliselta. Torilla tavataan juhlista ei ole koskaan aiheutunut minkäänlaista järjestys- tai muuta häiriötä. Tapahtuma on ollut positiivinen ja luonut Fuengirolan suomalaisille tunnetta omasta kotikaupungista. Urheiluvaltuutettu Maria Hernández Martinin päätös olla antamatta lupaa juhlien pitämiselle on tätä taustaa vasten monia kysymyksiä herättävä.

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...