Lukuaika: Fuengirolassa pidätettiin treffisivustolla poliisina esiintynyt mies

Fuengirolassa pidätettiin treffisivustolla poliisina esiintynyt mies

Fuengirolassa pidätettiin mies, jonka oli oletetusti esiintynyt poliisina kiristääkseen seksiä naiselta, johon otti yhteyttä treffisivuston kautta.

Fuengirolan poliisiaseman tietoverkkorikosryhmän tutkinta alkoi huhtikuun lopussa, kun 30-vuotias nainen ilmoitti olettamansa poliisin kiristyksestä.

Naiseen oli treffisivustolla ottanut yhteyttä mies, joka kertoi olevansa poliisi. Mies lähetti naiselle kuvia mm. väärästä poliisitunnuksesta ja yritti siten rakentaa toisen luottamusta itseensä.

Useiden viestien vaihtamisen jälkeen mies kertoi naiselle, että naisesta oli vireillä poliisitutkimuksia mm. petoksesta. Mies ei antanut asiasta enempää tietoa.

- Mainos -

Tiiviin viestittelyn seurauksena mies aiheutti uhrissaan ahdistuksen tilan, mikä sai naisen uskomaan, että seuraukset oletetuista syytöksistä häntä kohtaan voivat olla hänelle vakavia.

Mies ehdotti, että hän voisi poliisina korjata joitakin näistä väitetyistä oikeudellisista ongelmista vastineeksi ”seikkailusta” naisen kanssa.

Poliisin mukaan kiristäjä ehdotti uhrille seksisuhdetta vastineeksi ”pelastamisesta”. Kiristäjän mukaan naiselle oli valmisteilla poliisin etsintä- ja pidätysmääräys. Väitetty syyte aiheuttaisi naiselle noin kuukauden vankeusrangaistuksen ja 6 000 euron sakon.

Lopulta poliisini tutkijat tunnistivat tapahtumiin väitetyn syyllisen. Kiristäjä on 49-vuotias mies, joka pidätettiin oletetusta syyllisyydestä kiristykseen ja virkavallan anastukseeen (poliisina esiintyminen).

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...