Lukuaika: Suomalaisella koululla tehtiin hyvää viikonloppuna

Suomalaisella koululla tehtiin hyvää viikonloppuna

Aurinkorannikon suomalaisella koululla järjestettiin lauantaina 2. joulukuuta Kestävä hyväntekeväisyystapahtuma.

Suomalaisella koululla oli joulukuun ensimmäisenä lauantaina melkoinen vipinä. Koululla pidettiin avoimien ovien päivää ja samassa yhteydessä lukiolaiset järjestivät hyväntekeväisyystapahtuman, jossa oli mukana useampi lähialueen järjestö.

Nimensä mukaisesti Kestävässä hyväntekeväisyystapahtumassa keskeisenä teemana oli ympäristön kannalta kestävä toiminta. Niinpä yksi tapahtuman vetonauloista oli kirpputori, josta saattoi tehdä hyviä löytöjä varsin edullisesti.

Tapahtumassa oli myös kierrätyspiste ja luonnollisesti myös kahvila, josta löytyi niin makeaa kuin suolaistakin suupalaa.

- Mainos -

Mukana olleita hyväntekeväisyysjärjestöjä olivat mm. ADINTRE Fuengirola, ACOES Honduras, Suspiros de cuatro patas ja Aurinkorannikon Leijonat. Omat pisteensä oli myös Suomelalla ja partiolla.

Tapahtuman järjestämisestä vastasivat Aurinkorannikon suomalaisen koulun lukiolaiset, osana ”Ihana minä ja kestävä elämä” -opintojaksoa.

Oman kansainvälisen lisävärinsä tapahtumaan toi se, että mukana oli myös espanjalaisen Vega de Mijas ja brittiläisen Sunny View -koulujen lukiolaisia.

Lukiolaisten ”Ihana minä ja kestävä elämä” -opintojakso jatkuu torstaina 7. joulukuuta vapaaehtoistyöpäivällä paikallisessa ADINTRE hyväntekeväisyysjärjestössä, joka keskittyy haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten tukemiseen ja auttamiseen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...