tiistai, helmi 27, 2024

Vielä kahdet sunnuntaijazzit – evrgeenejä ja ticoticoa

Vuosi alkaa kääntyä lopuilleen. Myös Andalusian Swingband jää joulutauolle 17.12. alkaen. Siihen mennessä ehditään kuitenkin jazzaamaan Kukossa vielä kahdesti.

Sunnuntaina 10.12. ASB:n solistina nähdään taitava, omintakeinen, tunteikas ja näyttävä Minna Lasanen. Hän laulaa tuttuja jazz standardeja ja evergreenejä, mukaan saattaa mahtua muutama rytmikäs joululaulukin.

Lasanen tunnetaan jazz -piireissä taidokkaana ja yhteistyökykyisenä solistina. Hän lumoaa yleisönsä paitsi taitavalla laulullaan, myös karismallaan, joka säteilee kokeneesta laulajasta.

Minna Lasasen isä oli yksi suomalaisen jazzin tärkeimmistä hahmoista Pentti Lasanen.

- Mainos -

Sambajazzia pikkujouluissa

Vuoden viimeiset jazzit vietetään villeissä pikkujoulutunnelmissa sunnuntaina 17.12. Silloin solistina toimii iki-ihana Kukkis Rajalin ja hän tuo mukanaan näyttävät ja värikkäät Costan Sambanaiset. Kukkis laulaa lattarityyppisiä jazzviisuja ja Sambanaiset tanssivat mukana upeissa kostyymeissään. Tässä illassa on varmasti kuuma tunnelma.

Molempiin iltoihin voi tehdä varauksen sähköpostitse kukko.events@gmail.com . Ovet aukeavat sunnuntaisin klo 16.30 ja showtime on noin klo 18.00. Liput maksavat á20€

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...