Lukuaika: Suolavesi pilasi greenit – suomalaisten suosikkikenttä sulkeutuu loppiaiseen saakka

Suolavesi pilasi greenit – suomalaisten suosikkikenttä sulkeutuu loppiaiseen saakka

Suomalaisgolfareiden suosikkikenttä Mijas Los Olivos on tänä syksynä kohdannut ennen kokemattoman kovia haasteita. Iso osa kentän greeneistä tuhoutui alkusyksystä, kun kasteluvetenä käytettävän kierrätysveden joukossa oli runsaasti suolaa.

Suola tuhosi greenin nurmen, eivätkä ne ole päässeet kasvamaan uudelleen. Greenien korjaaminen vaatii perusteellisia toimenpiteitä, pintamaa on vaihdettava ja greenit kylvettävä uudelleen.

Mijasin kentällä on yritetty tehdä korjaustoimia niin, että pelaaminen olisi samanaikaisesti mahdollista. Nyt kentän johto on kuitenkin todennut, että se ei ole mahdollista. On parempi sulkea kenttä ja laittaa se kuntoon.

Lue myös: Mijas Los Olivos – kumpuilevaa puistomaisemaa

- Mainos -

– Koko syksyn Los Olivosin tilanne on aiheuttanut meille melkoista jumppaamista ja päänvaivaa. Kenttä on ylivoimaisesti suosituin suomalaisten asiakkaidemme keskuudessa. Peruutukset ja siirtelyt muille kentille eivät ole olleet helppoja, Seppo Lukkari Par1:stä kertoo.

Myös Mijas Golfissa tilanne aiheuttaa hankalia ongelmia. Ennakkovaranneita pelaajia pyritään siirtämään Mijas Golfin toiselle kentälle Los Lagosille niin paljon kuin mahdollista. Mikäli sisäinen siirto ei onnistu, peliajat joudutaan perumaan.

Mijas Los Olivos suljetaan 13.11. ja avataan seuraavan kerran 7.1. Siihen mennessä kenttäorganisaatio uskoo saavansa kentän kuntoon.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...