Staffpoint kasvaa ja kansainvälistyy yhdessä asiakkaiden kanssa

 

Staffpointi kasvaa ja kansainvälistyy yhdessä asiakkaiden kanssa.

– haluamme olla pitkäaikainen työnantaja/kumppani. Staffpointilla henkilö voi kasvaa, edetä uralla, kouluttautua ja mikä tärkein rakentaa tulevaisuuttaan luotettavan työnantajan kanssa, kertoo Staffpointin Espanjan johtaja Tiina Moberg.

Työpaikkana Staffpoint pystyy tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia. Staffpoint on esimerkiksi ainoa toimija Aurinkorannikolla, joka mahdollistaa 3kk etätyön Suomessa

- Mainos -

-Meillä työskennellessä eteneminen uralla voi siis myös olla sivusuunnassa sen ei tarvitse aina olla ylöspäin perinteiseen malliin.  Ja löytyyhän meillä tarinoita myös uran jatkumisena Suomessa. Toimeksiantaja, eli lopullinen palkanmaksaja voi siis vaihtua, vaikka vastuut ja työtehtävät pysyisivätkin suunnilleen samankaltaisina.

Itsensä kehittäminen ja jatkokouluttautuminen on Staffpointin työntekijöille mahdollista ja jopa suotavaa.

-Tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden opiskella oppisopimuskoulutuksen muodossa. Monet meillä ovatkin lähiesimies tutkinnon suorittamisen jälkeen saaneet valmentajan- sekä esimiehen töitä. Kouluttautumalla ja osoittamalla osaamisesi, saat hyvät mahdollisuudet kasvaa meillä niihin työtehtäviin, joista haaveilet tulevaisuudessa.

Kansainvälinen työyhteisö

Staffpointin juuret ovat tiukasti suomalaisessa työelämässä. Espanjan toimipisteen avaaminen noin kymmenen vuotta sitten avasi kuitenkin selvästi näkymiä kansainvälistymiseen.

-Nyt koronan myötä etätyön arkipäiväistyminen ja muuttuminen osaksi perustekemistä nousee yrityksissä keskusteluihin uusien asioiden mahdollistajana. Kuten myös yksittäisten toimien tai jopa toimintojen ulkoistaminen on jälleen noussut keskusteluihin. Kynnys siirtää tekemistä kumppanille ja keskittyä vahvasti omaan ydinliiketoimintaan on pinnalla. Nyt koronapilven hälventyessä nämä aiheet nousevat keskusteluihin ja me ilomielin olemme mukana asiakkaiden kanssa viemässä niitä toteen – askel kerrallaan.

Yhtälailla osaajapula on päivittäinen aihe yrityksillä & mediassa. Tarvitseeko kaikkien osaajien istua Suomessa? Ja ihanko oikeasti kaikkien tulee puhua Suomea?

StaffPoint on vahvasti kasvuhakuinen yritys. Kansainvälistyminen on osa kasvustrategiaa.

- Mainos -

-Tällä hetkellä haemme tiimeihimme suomalaisten lisäksi ainakin ruotsalaisia, tanskalaisia, norjalaisia, hollantilaisia, saksalaisia ja ranskalaisia työntekijöitä. Kansainvälisyys elävöittää työyhteisöä, se tuo mielenkiintoista twistiä organisaatioon.

Tässä linkki Staffpointin urapolkusivulle:

https://staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/staffpoint-tyonantajana/staffpoint-aurinkorannikko

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...