Sami Yaffan keikka loppuunmyyty – lisäkeikka maanantaille

Hanoi Rocksin ja monen muun merkittävän kokoonpanon muusikon Sami Yaffan tähti loistaa edelleen kirkkaana. Fuengirolan keikka myytiin loppuun ja kalenterista raivattiin tilaa lisäkeikalle.

-Tarkoitus on soitella kaikenlaista musaa karriäärin ja elämän varrelta. Varmasti tulee tuttuja biisejä, mutta myös sellaisia, joita yleisö ei ole ennen kuullut. Ajattelin myös vähän tarinoida biisien välissä, katsotaan mitä tulee mieleen, Yaffa kuvailee ensi viikon keikkojaan.

Alkuperäinen keikka oli buukattu ´ravintola Kukko Eventsiin tiistaille 19.12. Sen liput myytiin viikonloppuna loppuun ja sitten aloitettiin kalentereiden selailu.

Ravintolasta ehdotettiin maanantai-iltaa 18.12.

- Mainos -

-Tsekkailin lentoaikatauluja ja sehän sopi mainiosti. Suoraan kentältä soundchekkiin ja lavalle.

Viimeksi keväällä Aurinkorannikolla

Sami Yaffa esiintyi myös viime keväänä Aurinkorannikolla, silloin Esteponan Louie Louie baarissa bändin kanssa.

Sami Yaffa esiintyi keväällä Esteponassa Louie Louie baarissa.

-Nämä nyt tehtävät keikat ovat tähän tietoon ainoat akustiset keikat Espanjassa, eli siinä mielin ainutlaatuisia.

Kevään Esteponan keikallekin lähti Fuengirolasta ja muualta Aurinkorannikolta vankka kannattajajoukko suomalaisia.

-Hieno keikka oli kaikin puolin. Louie Louie on todellinen rock -luola, muistuttaa vähän Helsingin Semifinaalia tai Tavastiaa, paikalla ollut Roy Roos kertoo.

-Oli tosi hyvä meininki. Hienointa oli se, että bändi pystyi sekoittamaan tyylikkäästi montaa eri genreä. Kappaleiden sisällä tehtiin rytmivaihdoksia, välillä kuultiin ska musiiikkia, välillä rockabillyä, silti homma pysyi hienosti kasassa, iloitsee Niina Ristolainen.

Lue lisää Sami Yaffan Esteponan keikasta: Sami Yaffa kävi kylässä

Mittava ura

Sami Yaffan cv on hienoa luettavaa. Hän on eittämättä eniten merkittävissä rock bändeissä maailmalla soittanut suomalaismuusikko. Maailmanlaajuisesti merkittäviä yhtyeitä, joissa hän on soittanut ovat esimerkiksi Joan Jett & the Black Hearts, New York Dolls, Demolition 23, Hellacopters, unohtamatta tietenkään Hanoi Rocksia, jonka perustajajäsen Yaffa oli. Mainittujen lisäksi hän on ollut mukana useassa Michael Monroen bändissä. Yaffa soitti myös Pelle Miljoona Oy:n Moottoritie on kuuma levyllä ja oli mukana bändin retrokiertueella muutama vuosi sitten.

- Mainos -

Lue myös: Neljäkymmentä vuotta neljällä kielellä 

Soittohommien lisäksi Sami Yaffa on ollut viime vuosina vahvasti esillä toimittajan roolissa. Hänen Ylelle tekemänsä musiikkia ympäri maailmaa esittelevä Sound Tracker -sarjansa ja lukuisat tv- ja radio-ohjelmat ovat tehneet hänestä tutun ja arvostetun hahmon suomalaisille. Sound Tracker voitti musiikkiohjelmien Kultaisen Venlan vuonna 2014.

Sami Yaffa esiintyy Kukko Eventsissä maanantaina 18.12. ja tiistaina 19.12. Ovet avataan maanantaina klo 18.30 ja showtime on noin klo 20. Tiistaina ovet aukeavat klo 17.30 ja showtime on noin klo 19. Liput ennakkoon maksavat 18€, niitä voi varat osoitteesta kukko.events@gmail.com tai liput voi hakea Kukosta arkisin klo 11-15 välisenä aikana.

Sami Yaffan lämppärinä keikoilla esiintyy taitava ja tyylitajuinen blues lady Tina Bednoff.

Tina Bednoff laittaa illat käyntiin vahvoilla ja taidokkailla tulkinnoillaan.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen Pääkuva: Suvi Leikumaavaara
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...