Sami Yaffa kävi kylässä

Juuri kun Aurinkorannikko on selvinnyt Andy McCoyn muutaman viikon takaisesta vierailusta, luvassa oli lisää suomalaista rock´n´rollia. Myös Hanoi Rocksissa vaikuttanut Sami Yaffa teki bändeineen lyhyen Espanjan kiertueen ja yhtenä keikkapaikkana oli viime tiistaina Esteponassa sijaitseva Louie Louie.

-Hieno keikka oli kaikin puolin. Louie Louie on todellinen rock -luola, muistuttaa vähän Helsingin Semifinaalia tai Tavastiaa, paikalla ollut Roy Roos kertoo.

Baari ei ollut loppuunmyyty, enemmänkin väkeä keikalle olisi mahtunut. Suomalaisedustus oli yleisön joukossa mittava, Fuengirolasta lähti iso seurue katsomaan legendan keikkaa.

-Oli tosi hyvä meininki. Hienointa oli se, että bändi pystyi sekoittamaan tyylikkäästi montaa eri genreä. Kappaleiden sisällä tehtiin rytmivaihdoksia, välillä kuultiin ska musiiikkia, välillä rockabillyä, silti homma pysyi hienosti kasassa, iloitsee Niina Ristolainen.

Sami Yafffa tervehti Fuengirolan suomalaislähetystöä sekä lavalta että keikan jälkeen yksityisesti.
Ella ja Niina ristolainen pääsivät fanikuvaan Yaffan kanssa.

- Mainos -

Sami Yaffan bändissä soittaa tuttuja muusikoita suomalaisyhtyeistä. Kitarassa on Himistä tuttu Linde, samoin kosketinsoittaja Burton on tuttu Him -yhtyeestä. Rumpali Janne Haavisto muistetaan monesta yhteydestä, esimerkiksi J.Karjalaisen bändeistä ja Laika & the Cosmonautsista.

Keikalla bändi soitti pääosin Yaffan uutta tuotantoa. Encore vaiheessa muisteltiin vanhoja, kuultiin New York Dollsia, Heartbreakersia ja Johnny Thundersia, näissä kaikissa Yaffa on soittanut. Suomalaisten illan kruunasi Hanoi klassikko Lost in the city ja viimeisenä kuultu Pelle Miljoona OY:n Olen kaunis.

Sami Yaffan kanssa on jo aloitettu keskustelu, josko hän tulisi ensi syksynä Fuengirolaan esiintymään.

Sami Yaffa esiintyi Esteponan ”Tavastialla” Louie Louie baarissa.

Lue Myös: https://fuengirola.fi/2018/25/10/neljakymmenta-vuotta-neljalla-kielella/

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen Kuvat: Niina Ristolainen, Roy Roos
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...