Sami Yaffa ja Costello Hautamäki keikkailevat Fuengirolassa

Ravintola Kukko Eventsin syksy on saanut vielä kaksi kovaa vahvistusta. Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa ja Popeda -legenda Costello Hautamäki nousevat syksyn aikana Kukon lavalle.

Jumalaare, nehän soittaa Popedaa

Costello Hautamäki esiintyy yhdessä Popedan keikkakokoonpanossa esiintyneen saksofonisti Janne Huttusen kanssa. Kysyttäessä illan ohjelmiston sisältöä, Costello kommentoi ytimekkäästi:

-Kirjoita siihen lehteen, että jumalaare, nehän soittaa Popedaa!

Odotettavissa on runsaasti Popeda hittejä, kuten Kuuma kesä, Matkalla Alabamaan, Sukset, Kersantti Karoliina, Kaasua komissario Peppone ja monta muuta klassikkoa. Costello Hautamäki on itseoikeutettu ihminen esittämään näitä koko kansan tuntemia ralleja, hän on säveltänyt kaikki edellä mainitut ja hurjan määrän lisää Popeda hittejä.

Costello Hautamäki ylläpitää Popeda -perinnettä, soittamalla klassikkohittejä kansan kuultavaksi.

- Mainos -

Costello Hautamäen uralle on mahtunut Popedan lisäksi muitakin tunnettuja bändejä. Homma alkoi jo 70–80-lukujen vaihteessa Sensuuri-nimisessä punk yhtyeessä. Sittemmin matkalle on osunut pesti Sleepy Sleepersissä ja Hanoi Rocksissa.

Costello Hautamäki ja Janne Huttunen esiintyvät Kukossa tiistaina 24.10.

Yaffa prätkänhakureissulla

Sami Yaffa on muusikko, jota Kukko on pitkään himoinnut esiintymään. Monta kertaa keikkojen onnistuminen on ollut lähellä, nyt keikka viimein toteutuu.

-Tulen noutamaan Málagasta yhden prätkän joulukuussa. Siinä yhteydessä voisi hyvin tehdä keikan Kukossa, Yaffa viestitteli viikko sitten.

Muutama käytännön asia lyötiin lukkoon ja keikkapäivämääräksi valikoitui tiistai 19.12.

Illan ohjelmisto selviää tarkemmin myöhemmin, mutta oletettavasti kuullaan Yaffan viimeaikoina julkaistuja kappaleita, jokunen Hanoi Rocks -klassikko ja tyylikkäästi valittu cover-biisi.

Sami Yaffa oli Hanoi Rocks yhtyeen alkuperäisjäsen, hän hyppäsi Hanoi kelkkaan yhdessä Andy McCoyn kanssa Pelle Miljoona Oy:stä. Hanoi Rocksin menestysvuosien jälkeen Yaffa on soittanut esimerkiksi ihannoimassaan New York Dolls -yhtyeessä, ruotsalaisessa Hellacoptersissa sekä monissa Michael Monroen johtamissa kokoonpanoissa.

Ensimmäisen sooloalbuminsa Sami Yaffa julkaisi vuonna 2021. Yaffa on tullut tutuksi suomalaisille myös maailmanmusiikkia käsittelevien tv- ja radio-ohjelmiensa kautta.

Sami Yaffa vieraili bändinsä kanssa viime keväänä Esteponassa. Paikalle lähti runsalukuinen joukko suomalaisfaneja Fuengirolasta.

- Mainos -

Mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, Yaffan keikalle Kukkoon tulee muitakin kuin suomalaisia rokkidiggareita. Kun Andy McCoy vieraili Kukossa viime talvena, palkalla oli runsaasti espanjalaisia ja englantilaisia Hanoi Rocks faneja. Yksi heistä oli Bristolista kotoisin oleva Wilf Wallis. Hänellä oli mukanaan Hanoi Rocksin fan clubin jäsenkortti numero 78. Lisäksi hänen puhelimessaan oli tallennettuna hänen itse ottamiaan kuvia Hanoi keikalta Bristolista 80-luvun alusta. Wallis teki heti varauksen Kukkoon, kun kuuli Yaffan saapumisesta. Katso kuvat ja lue juttu Wallisin ja McCoyn tapaamisesta täältä: Mies, joka tapsi idolinsa

Molemmille keikoille kannattaa varata liput hyvissä ajoin, ne myydään varmasti loppuun. Varaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteessa kukko.events@gmail.com

Tässä linkki juttuun, jossa käsitellään Kukon syksyn muita tapahtumia. Nimilista on melko vaikuttava.

Kaikkien aikojen viihdesyksy Kukossa

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...