Lukuaika: Kaikkien aikojen viihdesyksy Kukossa

Kaikkien aikojen viihdesyksy Kukossa

Kukon syksy näyttää esiintyjien osalta kovemmalta kuin koskaan. Viihdettä tarjoavat niin Suomesta tulevat supertähdet, kuin loistavat paikalliset esiintyjät.

Syksy alkaa Elviksen tahdein, kun Suomen paras Elvis -tulkitsija Aron saapuu rannikolle syyskuun lopussa. Lokakuu alkaa rautalangan merkeissä Pekka Tiilikainen & Beatmakersin toimesta. Lokakuussa kuullaan myös Leevi & the Leavings tribuuttia ja ensimmäistä kertaa Aurinkorannikolle saapuu keikalle Kauko Röyhkä.

Fiestaa ja nostalgiaa

Syyslomaviikolla vietetään Fugefiestaa, lavalle nousevat Mikko Alatalo, Meiju Suvas ja Freud, Marx, Engels & Jung. Sillä viikolla maalaispoikaa viedään baariin korvaa purren. Fiestan jälkeen Anna & Janus Hanski laulavat kotiviinistä ja muusta mukavasta.

Marraskuu alkaa mittavalla nostalgiapläjäyksellä. Suomessa jättisuosion saaneet Back to 60´s illat nostavat tunnelman kattoon myös Aurinkorannikolla. Viisi iltaa putkeen 60´s musaa vaihtuvin teemoin, esittäjinä mm. Gugi Kokljuschkin, Tinos, The First ja Sixties blondies.

Pepe Willberg tulee Kukkoon jälleen uudella ohjelmistolla. Tällä kertaa teemana on kevyttä, klassista ja tunnelmaa. Porirokilla on vahva rooli Kukon syksyssä, Neumann esittää Dingon hittejä ja Tero Vaara Mamban mainioita paloja. Suurlähettiläiden Jussu Pöyhönen tuo mukavan soul -vivahteen syksyyn ja eiköhän Sami Saarikin ehdi loppuvuodesta paikalle.

Stand up -komiikkaa tarjoilevat Ilari Johansson ja Matti Patronen.

Sound of Costa del Sol

Paikallista osaamista meille tarjoilevat monet vanhat tutut. Seita & Friends valloittaa keskiviikot ja Andalusian Swingband sunnuntait. Molempien kokoonpanojen kanssa lavalla vierailee useita solisteja. Mestari Antti Sarpila on yksi tärkeimmistä vieraista.

Kitaristi Markku Silen on tehnyt vuosien varrella vaikutuksen moniin. Hänen latinoryhmänsä on jo legendaarinen, viime talvena mies palasi juurilleen rock´n´rollin pariin, tänä syksynä kuullaan Silenin molempia puolia.

Jartsa Tuovisen Badding -illat ovat olleet suosittuja, samoin miehen muut projektit. Suomalaisten ABBA-show on aina valloittava. Dancing queenit ja muut hitit soivat Kukkis Rajalinin, Tarja Leskisen, Sami Lassilan ja Heikki Viinamäen esittäminä. Party Fellows on myös lantiot liikkeelle laittava ryhmä, heidät nähtäneen Kukossa useammankin kerran.

Kaiken kaikkiaan tulossa on hieno syksy. Kukon ruokalista uudistuu, asiakkaat ovat pyytäneet hyvää perusruokaa, sitä on jatkossa tarjolla, unohtamatta kivoja kokeiluja.

Lipunmyynti tapahtumiin käynnistyy Kukossa maanantaina 18.9. Lippuja voi käydä lunastamassa käteisellä klo 11-15. Varauksia voi tehdä sähköpostitse kukko.events@gmail.com . Varaus ei kuitenkaan riitä vaan liput tulee noutaa kolme päivää ennen tapahtumaa, jollei erikseen ole muuta sovittu. Lippujen hinnat tapahtumiin selviävät ensi viikon lehdestä.

Ohessa alustava lista syksyn tapahtumista. Siihen tulee varmasti lisäyksiä, saattaa tulla peruutuksia ja todennäköisesti tulee muutoksia.

 

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...