Lukuaika: Pepe Willberg herkällä tuulella

Pepe Willberg herkällä tuulella

Kansan suursuosikki Pepe Willberg saapuu ensi viikolla Aurinkorannikolle. Hän esiintyy tällä kertaa pianon, viulun ja sellon säestämänä.

-Nyt esitetään herkkiä ja tunnelmallisia lauluja. Konsertit kantavat nimeä Runot ja sävelet, eli myös teksteillä on erityisen suuri merkitys esitettävissä kappaleissa, Willberg kertoo.

Kun vilkaisee tulevien esiintymisten kappalevalikoimaa, siitä suorastaan haltioituu. Pepen äänellä ja herkällä triolla säestettynä kuullaan esimerkiksi, Myrskyluodon Maija, On Hetki, Romanssi, Sinua sinua rakastan, Minä laulan sun iltasi tähtihin ja monta muuta upeaa laulua vuosikymmenten varrelta. Pepe muistaa myös edesmennyttä ystäväänsä ja työtoveriaan esittämällä Fredin klassikon Avaa sydämesi mulle. Totta kai Pepen keikoilla kuullaan myös muutama hänen oma iso hittinsä, kuten Aamu ja Elämältä kaiken sain.

Luvassa on erityisen hienot illat. Pianoa soittaa usein Pepeä säestänyt Anu Kosonen, viulistina upea Elisa Järvelä ja sellisti tulee Espanjasta, hän on nimeltään Lidia Teruel Sánchez. Tällä kokoonpanolla Pepen laulu pääsee hienosti esille ja tulkinnat kappaleista ovat herkkiä ja tunteikkaita.

- Mainos -

Lue myös Pepeä käsittelevä pääkirjoitus vuodelta 2021 https://fuengirola.fi/pepe-willberg/

Pepe Willberg esiintyy ravintola Kukossa tiistaina 7.11., torstaina 9.11. ja perjantaina 10.11. Ovet avataan kaikkina kyseisinä iltoina klo 18.30 ja esitys alkaa noin klo 20. Varaa paikkasi ennakkoon kukko.events@gmail.com  (23€).

Pepen urasta on valmisteilla laadukas dokumentti, jonka ohjaa Severi Koivusalo. Lue asiasta lisää täätä:

Dokumentti Pepe Willbergistä

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...