Ada ja Jari lauloivat Costan Tähti -karaokekilpailun voittoihin – katso vauhtivideo

Costan Tähti -karaokekilpailun kolmannen kauden finaali käytiin torstaina 21. maaliskuuta karaokebaari Helsinki Barissa Fuengirolassa. Tasokasta finaalia oli saapunut luonnollisesti seuraamaan täysi tupa karaokekansaa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika

Sekä miesten että naisten sarjoissa oli viisi finalistia kummassakin. Lopulta voittajaksi naisten sarjassa kruunattiin Ada Tyni ja miesten ykköseksi Jari Roth.

Ada on laulanut pienestä pitäen

Naisten voittaja Ada Tyni oli kisan ratkettua enemmän kuin tyytyväinen.

– Huikea fiilis ja matka koko tämä kisa. On ollut ihanaa seurata tätä laulajien kirjoa koko kilpailun ajan, ja nyt vielä kun tuli voitto, niin tunnelma on kerrassaan katossa, hän fiilisteli tuoreeltaan voiton jälkeen.

Naisten sarjan voittaja Ada Tyni.

Marraskuussa miehensä kanssa Aurinkorannikolle muuttanut Ada toivoo musiikista itselleen uraa.

- Mainos -

– Pari vuotta olen nyt treenannut ahkerammin ja kiertänyt kilpailuja Suomessa. Perheeni on aika musikaalinen ja pienestä asti olen laulanut. Iso haave tietysti olisi elättää itsensä joskus musiikilla.

Jari pääsi tangoilla jatkoon

Miesten voittaja Jari Roth saapui Fuengirolaan varta vasten kisareissulle Costan Tähti -kilpailuun. Mies olikin voiton varmistuttua lähes sanaton onnesta.

– Tuntuu aivan huikealta, olen onneni kukkuloilla, hän kuvaili tuntojaan.

Jari kertoi hallitsevansa monia eri genrejä, mutta yksi nousee ylitse muiden.

Miesten sarjan voittaja Jari Roth.

– Tykkään tangoista ihan erityisesti ja siellä puolella on tullut myös menestystä. Viime vuonna voitin tangoseniorikilpailun ja tänä vuonna lähdetään koittamaan taitoja Tangomarkkinoille, paljastaa lauluniekka, joka oli juuri saanut tietää päässeensä läpi Tangomarkkinoiden yleisöäänestysvaiheeseen.

Karaokebaari Helsinki Barissa on kisattu viime syksystä lähtien Costan Tähti -karaokekilpailun merkeissä. Kaikkiaan 15 alkukarsinnan kautta semifinaaleihin selvisi 50 laulajaa ja finaaliin lopulta viisi miestä ja viisi naista.

Yleisöä oli tuvan täydeltä.

Molempien sarjojen voittajat kruunattiin Costan Tähti -tittelillä, ja lisäksi he saavat Karaokekeskus.comin karaokelaitteita. Molempien voittajien biisi tulee myös Radio Finlandiaan vuodeksi soittoon.

KATSO ja kuuntele Adan ja Jarin voiton jälkeinen yhteisvideo Vauhti kiihtyy:

- Mainos -

Kuvat: Netta Lumikki

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *