Málagan uusi drive-in leffateatteri avautuu

 

Autocine Málaga Metrovacesa -nimeä kantavan drive-in leffateatterin rakentamisesta uutisoitiin tämän vuoden alkupuolella. Alun perin teatteri oli tarkoitus saada auki vielä kesän aikana, mutta siitä aikataulusta jouduttiin lopulta hieman tinkimään. Perjantaina 8.10. uutukainen viihdekeskus kuitenkin lopulta avataan.

Massiivinen ulkoilmaleffateatteri on haluttu tehdä ns. Amerikan tyyliin, ja siihen henkeen sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi valittu elokuva. Autocine Málaga Metrovacesa -leffateatterin valkokankaan korkkaa vuonna 1978 ilmestynyt klassikkoelokuva Grease. Valinta on oivallinen, sillä leffan tapahtumat sijoittuvat drive-in elokuvien kulta-aikaan, 1950-luvulle, ja itse Grease -leffassahan seikkaillaan myös drive-in leffateatterissa.

Grease pyörii Málagan uuden drive-in teatterissa näillä näkymin torstaihin, 14.10. asti. Näytäntöjen ajat vaihtelevat, aikataulu löytyy teatterin nettisivulta.

- Mainos -

Andalusian ensimmäinen

Nyt avattava drive-in elokuvateatteri on useammallakin tavalla merkittävä. Ulkoilmaleffateattereita näillä leveysasteilla on toki ennenkin nähty, mutta Autocine Málaga Metrovacesa on koko Andalusian ensimmäinen kiinteä, ympärivuotisesti toimiva drive-in elokuvateatteri.

Uutukainen leffateatteri on merkittävä myös kooltaan. Alueen pinta-ala on 16.000 neliömetriä, mikä vastaa lähes 2,5 jalkapallokenttää. Elokuvat näytetään 250 neliömetrin valkokankaalta. Teatteriin on varattu paikat 250 autolle ja myös moottoripyörille on oma alueensa. Lisäksi keväisin, kesäisin ja syksyisin alueella on lepotuoleja niille jotka eivät halua katsella elokuvaa autossa. Kaikkiaan leffateatterin yleisökapasiteetti on 3.200 henkilöä. Näillä spekseillä kyseessä koko Euroopan toiseksi suurin kiinteä drive-in elokuvateatteri.

Autocine Málaga Metrovacesa sijaitsee Málagassa, Guadalhorcen teollisuusalueella, carretera Azucarera-Intelhorcen ja calle Castelaon kulmassa. Paikalta on linnuntietä vain noin kilometri Málagan lentokentälle.

Lisätietoja ohjelmistosta, hinnoista ja oheispalveluista löytyy leffateatterin nettisivulta: www.autocines.com/cine-malaga/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...