Mitä suomalaiset voivat tehdä Espanjassa, kun korona alkaa hellittämään?

 

Vaikka rentoutuminen ja rannalla makoileminen ovat mukavia asioita, ei niitä jaksa tehdä loputtomiin. Siksi olisikin hyvä tietää erilaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, joiden pariin Espanjassa voisi suunnata. Nettikasinot toimivat hyvänä viihdykkeenä kesken matkan ja hotellissa maatessa, mutta puhelimestakin on hyvä irtautua aika ajoin! Siksi käsittelemmekin seuraavaksi, mitä Espanjassa sekä Fuengirolassa voisi tehdä, kun korona alkaa helittämään, ja maailma alkaa vihdoin avautumaan!

Mitä tehdä Espanjassa? – 5 hyvää aktiviteettia!

  1. Jalkapallo-ottelu – Katsomot ovat olleet tyhjiä jo pitkän aikaa, joten mikä olisikaan parempaa, kuin mennä katsomaan jonkin suurseuran jalkapallo-ottelu. Esimerkiksi Real Madridin ja FC Barcelonan stadionit ja tunnelma ovat sellaisia, jotka jokaisen urheilusta pitävän olisi syytä kokea
  2. Juhliminen – Jos rakastaa juhlia, on Ibiza silloin oma paratiisi. Euroopasta ei löydy parempaa paikkaa vauhdikkaalle tanssimiselle ja tunnelmalliselle bilettämiselle. Kyseisestä kaupungista löytyy paljon viihdyttäviä tapahtumia ja juhlia, jotka ovat nyt taas aktivoitumassa.
  3. Flamenco – Flamenco on tunnettu ympäri Espanjaa ja sen katsominen on ehdottomasti yksi Madridin parhaimpia aktiviteetteja. Kitaran, upean laulun, virheettömän tanssin ja taputusten ohella tämä taiteen muoto miellyttää niin korvia kuin silmiäkin.
  4. Jääbaari – Maailman ainoa rannalle rakennettu jääbaari, Icebarcelona, on todellakin kokemisen arvoinen paikka. Jääbaari sijaitsee Somorrostron rannalla ja siellä on upea sisustus sekä lämpötila, joka vaihtelee -2 ja -10 asteen välillä. Kyseisessä paikassa voi myös vierailla kesän kuumimpina päivinä, kun haluaa suojautua paahtavalta kuumuudelta.
  5. Ruokailu – Tapas on peruselintarvike, jota nautitaan maittavien juomien kanssa Espanjassa. Tapa, jolla sitä valmistetaan ja miten se esitellään kaikissa baareissa ja ravintoloissa, tekee siitä kokemisen arvoinen. Vaikka niitä löytyy melkein kaikkialta, on Sevilla paras paikka niiden nauttimiseen!

Mitä tehdä Fuengirolassa? – 5 mielenkiintoista aktiviteettia!

  1. Kylävierailu – Mijas-kylä on yksi Fuengirolan hyvistä nähtävyyksistä. Kyseisestä paikasta löytyy monia näköalatasanteita, upea kalliokirkko sekä käytössä oleva härkätaisteluareena.
  2. Shoppailu – Miramar on ostoskeskus, jossa on mukava shoppailla. Sieltä löytyy monia tunnettuja ketjuvaateliikkeitä, joihin lukeutuvat esimerkiksi Zara ja Primark. Yksi hyvä vaihtoehto shoppailulle on myös tavaratalo nimeltä El Corte Ingles!
  3. Junamatka – Fuengirolasta pääsee kätevästi erilaisille päiväreissuille Aurinkorannikon kaupunkeihin sekä esimerkiksi Málagaan. Matka on edullinen ja sieltä pääsee näkemään upeit maisemia.
  4. Rannat – Yksi isoin syy Fuengirolassa lomailuun on tietenkin rantalomailu. Kyseinen kaupunki tarjoaakin erinomaiset uimarannat, joita löytyy yhteensä seitsemän. Niistä löytyy myös leikkipuistoja, vesiurheilumahdollisuuksia sekä baareja. Rantoja kannattaa ehdottomasti käydä vähintään vilkuilemassa!
  5. Eläintarha – Fuengirolan yksi suosituimmista nähtävyyksistä on eläintarha nimeltä BioParc. Siellä näkee paljon mielenkiintoisia eläimiä, ja samalla se toimii uhanalaisten lajien kasvatuskeskuksena. Kyseinen eläintarha on tehty todella laadukkaasti.

Näihin aktiviteetteihin ei tietenkään ole pakko tarttua ja on olemassa vielä monia muitakin asioita, joita lämpimässä Espanjassa on mahdollista tehdä. Todennäköisesti tulevaisuudessa erilaisia uusia mahdollisuuksia tulee olemaan entistä enemmän, sillä suomalaisten ykköslomakohteena toimii Espanja – sen kertovat myös tilastot. Näin ollen kyseinen maa haluaa tottakai panostaa heidän aktiivisiin vierailijoihinsa, joista muuttuu yhä enemmän ja enemmän pysyviä asukkaita.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...