Maailman paras kokki tuo ruokarekkansa Málagaan jouluksi

Jo kolme kertaa koko maailman parhaaksi keittiömestariksi valittu madridilainen Michelin-tähtikokki Dabiz Muñoz tarjoaa kanaherkkuja Espanjan Aurinkorannikolla.

Dabiz Muñoz, 43, on yksi Espanjan kuuluisimmista kokeista, joka on ravisuttanut keittiömaailmaa nuorekkaalla ja avantgardistisella tyylillään. Kaiken lisäksi irokeesikampauksestaan tunnettu Muñoz on äärimmäisen lahjakas ja taitava keittiömestari, joka on palkittu taidoistaan moninkertaisesti.

Muñoz voitti maailman parhaan kokin tittelin kolmatta vuotta peräkkäin Best Chef Awards -tapahtumassa, joka pidettiin Espanjan Madridissa viime viikolla, 21. marraskuuta.

Hänen Madridissa sijaitseva DiverXO-ravintolansa arvostettiin muun muassa maailman kolmanneksi parhaaksi ravintolaksi 2023.

Lue myös: Tässä ovat Andalusian kaikki 21 Michelin-ravintolaa – Marbella on Aurinkorannikon ykkösalue

- Mainos -

Muñozin kanoja syödään El Corte Inglésin edessä

Nyt Muñoz palaa Espanjan Aurinkorannikolle ja Málagan kaupunkiin jouluksi kuuluisan ruokarekkansa ja gourmet-hampurilaistensa kanssa.

Muñozin takeaway-brändi on nimeltään GoXO ja Málagaan saapuva ruokarekka taas kantaa nimeä ”Muñozin kanat” eli Pollos Muñoz. Se on pysäköity torstaista 30. marraskuuta lähtien El Corte Inglés -tavaratalon ulkopuolelle tammikuun 5. päivään asti ja on avoinna joka päivä klo 13-23.

Keittiömestari mainostaa Diario SUR –lehdelle, että ruokarekka tarjoaa tänä vuonna jotain täysin uutta.

”Tuomme tuotteen, joka perustuu 100-prosenttisesti paistettuun kanaan erityisellä tavalla, jonka olemme tehneet GoXO:ssa painekeittimellä. Sen avulla saamme hyperrapean kuoren ulkopuolelle ja erittäin mehukkaan lihan sisään”, kolmen Michelin-tähden kokki kertoi SUR:lle.

Lue myös: Nämä ovat Espanjan 10 parasta ravintolaa – ja yksi niistä on Andalusiassa

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) jakama julkaisu

Runsas kanavohveli yllättää

Maailman parhaan kokin ruokarekka Málagassa tarjoaa kolme erilaista annosta, joiden hinnat ovat sangen maltillisia gourmet-tasoon nähden.

Pekonilla ja tulisella majoneesilla ryyditetty runsastäytteinen kanavohveli maksaa 17,50 euroa, kanahampurilainen 16,50 euroa ja kanansiivet tryffeliemulsiolla 12 euroa.

- Mainos -

Lisukkeina tarjolla on grillattuja perunoita erilaisilla herkkukastikkeilla.

Jälkiruokavaihtoehtoja on kaksi: Pedroche-juustokakku tai nestemäinen suklaakakku, molemmat 11 euroa kappale.

Juustokakku on saanut nimensä sen luojasta, Muñozin vaimosta Cristina Pedrochesta, joka on tunnettu espanjalainen tv-juontaja ja malli. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2015.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi, kuva: Instagram @dabizdiverxo.
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...