Lukuaika: Lumisadetta luvassa Fuengirolaan – joulumarkkinat avataan keinotuiskussa

Lumisadetta luvassa Fuengirolaan – joulumarkkinat avataan keinotuiskussa

Fuengirolan kaupunki kietoutuu joulutunnelmaan perjantaina, jolloin avataan joulumarkkinat suuren lumisateen saattelemana. Myös jouluvalaistus syttyy. Katso tästä ajat ja paikat!

Tulevana perjantaina, 24. marraskuuta on tasan kuukausi jouluaattoon – ja se on päivä, jolloin Fuengirolan kaupungissa Espanjan Aurinkorannikolla virittäydytään joulutunnelmaan.

Kaupungin joulumarkkinat tutulla, keskeisellä paikalla Plaza de la Constituciónilla avataan perjantaina juhlallisesti klo 19. Ensin on kaupallinen paraati nimeltä Tonttujen reitti, joka kulkee aukion ympärillä olevia katuja pitkin.

Klo 19.30 Fuengirolan pormestari Ana Mula vihkii uudet joulumarkkinat.

Lunta alkaa sataa Fuengirolassa perjantaina kello 20

Ja perjantaina 24.11. klo 20 Fuengirolaan saadaan lumisadetta, sillä silloin keinolunta leijailee hiutaleittain Etelä-Espanjan suomalaiskaupungin keskustassa. Tämä noin tunnin kestävä lumisade muuten toistetaan joka lauantai klo 19.30.

- Mainos -

Joulumarkkinat kestävät 17. joulukuuta saakka.

Lue myös: Fuengirolan joulumarkkinoiden ajankohta paljastettiin

17 jouluista myyntikojua

Markkinoilla on mukana on seitsemäntoista yritystä, jotka tarjoavat tälle vuodenajalle tyypillisiä tuotteita.

Markkinoiden ajaksi aukiolle tuodaan kaikkiaan 17 puista mökkiä, joista jouluisia tuotteita myydään. Siis samaan tapaan kuin esimerkiksi Tuomaan markkinoilla Helsingissä – paitsi Fuengirolassa ei tarvitse pyyhkiä räntää naamalta tai liukastella sohjossa.

”Kannustamme kaikkia fuengirolalaisia ​​käymään omilla joulumarkkinoillamme. Siten tuemme kaupallista kehitystämme sekä nautimme samalla joulutunnelmasta yhdessä”, Fuengirolan kaupungin edustaja Isabel Moreno toteaa tiedotteessa.

Joulumarkkinat ovat auki päivittäin klo 10.30-14.30 ja klo 17-21.

Fuengirolan joulupalloon voi kävellä sisälle ja nauttia valoista ja musiikista Plaza de España -aukiolla kaupungin keskustassa.

Valtava joulupallo palaa taas

Fuengirolan jouluvalot syttyvät myös perjantaina 24.11.

- Mainos -

Kaupungissa on yli kaksi miljoonaa led-valoa sekä joulukuusi Avenida Clemente Díazilla ja seimi Plaza Reyes Católicosissa.

Plaza de Españan kuuluisassa läpikäytävässä pallossa nähdään taas päivittäin valoesityksiä, joissa musiikki on sävelletty erityisesti tilaisuutta varten.

Vuonna 2023 jouluvalot sytytetään viikonloppuisin klo 18-02 ja sunnuntaista torstaihin klo 18-23.

Myös Málagan maankuulut jouluvalot syttyvät perjantaina 24.11. Valoesityksiä maakunnan suurkaupungissa on luvassa tammikuulle saakka.

Voit katsoa tarkat aikataulut ja tiedot Fuengirola.fi:n kattavasta artikkelista.

Lue myös: Málagan jouluvalot syttyvät: katso aikataulu ja kellonajat 2023

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...