Lukuaika: Milos Raonic syötti Kaukovallan kumoon

Milos Raonic syötti Kaukovallan kumoon

Davis Cupin neljännesfinaalin ensimmäinen ottelu ei ollut kaikkein viihdyttävintä tennistä. Koko ottelun ratkaisi molempien pelaajien vahva syöttöpeli.

Pitkiä palloralleja ei tällä kertaa nähty lainkaan. Varsinkin kanadalaisen Milos Raonicin syöttöpeli oli niin hurjaa, ettei Patrik Kaukovalta ehtinyt juurikaan saada mailaansa syöttöjen eteen. Kuvaavaa oli se, että ensimäisen erän ensimmäisessä syöttövuorossa Raonic teki komeat neljä perättäistä ässää.

Ottelu päättyi lopulta Raonicin voittoon 2-0. Ottelu oli kuitenkin melko tasaväkinen, molemmat syöttivät runsaasti ässiä. Kaukovalta sortui muutamaan helppoon virheeseen.

Milos Raonicin syöttöpeli oli vahvaa.

-Oli aikamoinen syöttöklinikka, en päässyt mukaan missään vaiheessa. Vaikka näin kävi, oli hienoa päästä pelaamaan, Kaukovalta kertoi YLEn haastattelussa ottelun jälkeen.

- Mainos -

Suomalaisyleisöä paikalla on tuhansia joten kannustuksesta homma ei jää kiinni. Kanadalaisia arvioidaan Málagan tennispyhätön lehtereillä olevan noin sata.

Jos pelaajat laittaa paremmuusjärjestykseen ansioiden mukaan, ero on melkoinen. Kaukovalta on lyhyellä ammattilaisurallaan hankkinut noin 16 tuhatta dollaria, Raonicin ansiot ovat luokkaa 20 miljoonaa dollaria.

Lue Myös: Tuhansia suomalaisia kannustamassa Davis Cupissa

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...