Lukuaika: Lounasta, brunssia ja kylmäsavulohta La Bellassa

Lounasta, brunssia ja kylmäsavulohta La Bellassa

Syyskuussa Fuengirolan Los Bolichesiin avattiin uusi ravintola La Bella. Lounaisiin keskittyvä ravintola on lähtenyt mainiosti liikkeelle.

-Suorastaan yllättävän hyvin on väkeä riittänyt meillä päivittäin. Lauantain brunssi on ollut jättimenestys, muidenkin päivien lounailla porukkaa on ollut kiitettävästi, kertoo ravintoloitsijasisaruksista nuorempi, Tea Rautio.

La Bellan lounas perustuu yksinkertaiseen konseptiin. Hyvin tehtyä perusruokaa kohtuuhintaan. Kun lounaslistoja vilkaisee, siellä näkyvät suomalaisille tutut ruokalajit kuten lihapullat, makaronilaatikko, kinkkukiusaus, erilaiset pastat ja keitot. Sitä ruokaa, mitä suomalaiset ovat tottuneet syömään.

-Meiltä löytyy keittiöstä myös aasialaista osaamista, joten aina välillä hypätään mauissa myös vähän kauemmaksi. Varsinkin brunssilla erilaisia aasialaisia ruokalajeja on usein tarjolla.

- Mainos -

Lauantain brunssi tarjoillaan klo 12 alkaen. Siinä on tarjolla monenlaisia ruokia.

-Mehevät suolaiset piirakat ovat olleet ehkä suosituin brunssiruoka, Fia Rautio sanoo.

Perheravintola

La Bella on Rautioiden perheravintola sanan varsinaisessa merkityksessä. Siskokset Fia ja Tea pyörittävät ravintolan operatiivista toimintaa, äiti Pauliina laittaa erikoisherkut keittiössä ja isä Jouni toimii taustalla.

La Bellan perhettä.

La Bellan yksi erikoisuus on itse tehty kylmäsavulohi. Se tehdään Rautioiden keittiössä itse värkätyssä savustuskaapissa.

-Tein vanhasta jääkaapista savustuspöntön. Leikkasin tiivisteistä sen verran, että sisään pääsee riittävästi happea. Kaapin pohjalla on kierukka, jossa purut palavat hitaasti kytemällä ja tuottavat kaappiin tarvittavan savun. Suolaan lohifileet ensin ja sitten ne kypsyvät kaapissa noin kolme päivää. Kovasti olen saanut kehuja kylmäsavulohen mausta, Pauliina kertoo.

Itse valmistettu kylmäsavulohi on yksi La Bellan erikoisuuksista.

Kylmäsavulohileipä on yksi suosituimmista La Bellan pikkuannoksista. Se tarjoillaan itse leivotun leivän päällä.

La Bellassa on lounaan lisäksi muutakin aktiviteettiä. Baarin seinälle on nostettu tikkataulu ja joka torstai ja sunnuntai heitetään dartsia. Tikanheitto alkaa aina klo 17.

- Mainos -

Ravintola on auki iltaan saakka. Yleisin sulkemisaika on kymmenen ja yhdentoista välillä. Auki pidetään sinne asti, kun asiakkaita riittää.

La Bella sijaitsee osoitteessa Calle San Pedro 9. Samassa paikassa sijaitsi aiemmin Rocio -niminen suomalaisomisteinen ravintola.

La Bellan lounaspäivityksiä ja muuta ajankohtaista voit seurata vaikkapa ravintolan FaceBook sivuilta.

Fia ja Tea toivottavat asiakkaat tervetulleiksi La Bellaan.

Lue myös:

https://fuengirola.fi/ystavallista-palvelua-ja-hyvaa-ruokaa/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...