Lukuaika: Ampumavälikohtaus Benalmádenassa: aviopari löydettiin kuolleina kodistaan

Ampumavälikohtaus Benalmádenassa: aviopari löydettiin kuolleina kodistaan

Laukausten säikäyttämät naapurit hälyttivät poliisit tiistai-iltapäivänä Torrequebradassa Espanjan Aurinkorannikolla.

Benalmádenan Torrequebradan alueella sijaitsevassa asuintalossa tapahtui tiistaina (10.10.) murheellinen ampumavälikohtaus.

Espanjalaismedioiden mukaan tragedia paljastui iltapäivällä kello 17 aikoihin, kun naapurit säikähtivät laukausten ääniä.

Kansallinen poliisi (Policía Nacional) vahvistaa, että asunnon sisältä löytyivät 63-vuotiaan miehen ja 53-vuotiaan naisen elottomat ruumiit, joilla molemmilla oli ampumahaavoja.

- Mainos -

Lähteiden mukaan aviopari oli kotoisin Granadasta, mutta he olivat asuneet Benalmádenassa Espanjan Aurinorannikolla yli 20 vuotta. Pariskunnalla oli kolme 17-, 20- ja 21-vuotiasta lasta, joille on tarjottu kriisiapua.

Nuorin lapsista, poika, oli lounastanut vanhempiensa kanssa ja lähti sitten ulos. Kun hän palasi kotiinsa, nuorukainen löysi äitinsä ja isänsä kuolleina.

Naapurusto on hyvin järkyttynyt ja epäuskoinenkin murhenäytelmästä. Mies työskenteli autokoulun opettajana ja nainen siivoojana.

Poliisi tutkii kuolemien syytä. On mahdollista, että masennuksesta kärsinyt mies ampui ensin vaimonsa ja sitten itsensä. Poliisi takavarikoi asunnosta kolme haulikkoa. Yksi haulikoista löydettiin miehen viereltä. Poliisilähteiden mukaan naista oli ammuttu useita kertoja, kun taas aviomiehellä oli yksi ampumahaava rinnassaan.

Benalmádenan pormestari Juan Antonio Lara on osoittanut tyrmistyksensä tapahtuneesta ja välittänyt myös surunvalittelunsa menehtyneiden perheelle ja ystäville.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...