Lukuaika: Loppuvuoden jazzeissa Zeke Vaarala, Martin Alvarado, Minna Lasanen ja monta muuta mestaria

Loppuvuoden jazzeissa Zeke Vaarala, Martin Alvarado, Minna Lasanen ja monta muuta mestaria

Andalusian Swingband elää vahvaa kautta. Soittajat ovat innoissaan ja musiikki kulkee kenties paremmin kuin koskaan ennen.

Yksi syksyn ilopillereistä on ollut ensi sunnuntainakin (19.11.) esiintyvä Zeke Vaarala. Nuori nainen on tunnettu aiemmin aivan muunlaisen musiikin parista, mutta rooli jazzkuningattarena Andalusian Swingbandin solistina on istunut hänelle hienosti. Vaaralan energinen esiintyminen ja matalan seksikäs ääni on ihastuttanut jazzyleisöä pariin otteeseen kuluneena syksynä.

Martin Alvarado hurmaa Andalusian Swingbandin solistina 3.12.

26.11. mikrofonin varteen tarttuu Arttu Simonsuuri, hänkin nuori, jazzkuviossa vielä tuore kasvo. Joulukuu alkaa hieman kokeneemman solistin voimin, Argentiinan tangokuningas Martin Alvarado saapuu silloin viihdyttämään yleisöä. Argentiinalaisen iloista esitystä kuullaan 3.12. Vanha tuttu, upeaääninen solisti Minna Lasanen saa vuoron 10.12. ja kauden finaaliin 17.12. puuhataan samban ja jazzin liittoa. Kukkis Rajalin toimii solistina ja Costan sambanaiset tuovat jazzin sykkeeseen väriä tanssillaan.

Lue myös; https://fuengirola.fi/minna-lasanen-yleison-kanssa-samassa-veneessa/

Minna Lasanen tulkitsee taidokkaasti Jazzin kuningattarien tutuksi tekemiä lauluja.

- Mainos -

Sunnuntaijazzeihin kannattaa varata paikka ajoissa, esimerkiksi viime viikolla kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Liput voi varata sähköpostitse osoitteesta kukko.events@gmail.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...