LIONS saa mielenkiintoisen vieraan

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Fuengirola LIONSin ykkösmiehistö alkaa olla valmiina uuteen kauteen. (Kuvat: Felif Alcalá)

Fuengirolassa pelataan sunnuntaina 17.10. varsin mielenkiintoinen rullakiekko-ottelu. Ja mikä hienointa, pitkästä aikaa myös yleisö pääsee paikalle.

Fuengirola LIONSin ykkösmiehistö valmistautuu pian alkavaan rullakiekon sarjakauteen kohtaamalla näytösottelussa Nordic Vikingsin. Viikinkiryhmä on sangen mielenkiintoinen vastustaja, muun muassa siksi, että se on varsinaisesti jääkiekkojoukkue.

Espanjan ja Ruotsin jääkiekkoliitot kolisuttivat päitään yhteen keksiäkseen jääkiekolle lisää tuulta purjeisiin Espanjassa. Maan jääkiekon pääsarja oli päässyt kuihtumaan vain viiden joukkueen laajuiseksi. Liitot päätyivät pistämään pystyyn pääosin ruotsalaisvoimin pyörivän Nordic Vikingsin, joka kilpailee siis Espanjan jääkiekkomestaruudesta.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Nordic Vikings vaihtaa terästerät rulliin ja mittaa LIONSin taidot.

Sunnuntaiseen otteluun Fuengirola LIONSia vastaan pohjoisen viikingit joutuvat kuitenkin jättämään terävimmät luistimensa kotiin, sillä ottelu pelataan rullakiekkona, Santa Fen kentällä Los Bolichesissa.

Kiekko putoaa jäähän klo 10.00. Koska pandemiatilanne on edennyt suotuisasti, pääsevät myös katsojat vihdoin paikanpäälle halliin. Toki maskien käyttö on pakollista. Ottelutapahtuma on maksuton.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa