Lauluntekijä teki työharjoittelua Fuengirolassa talven – matka inspiroi iloiseen Fuge Fuge -oodiin

Uusi, tanssittava Fuge Fuge -biisi on oodi Suomen eteläisimmälle kaupungille.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
1 min lukuaika
Artisti Jallu Mela autenttisessa ympäristössä, Fuengirolan rannalla. Kuva: Anssi Casanova.

Fuengirola on saanut uuden tunnuskappaleen. Espanjan Aurinkorannikon suomalaiskaupunki on aiemminkin inspiroinut musiikintekijöitä, ja perjantaina (31.5.) julkaistu Fuge Fuge -kappale on tälle oivaa jatkoa.

– Uuden alter egoni ensimmäinen single on oma oodini ja tunnuslauluni Suomen eteläisimmälle kaupungille, kertoo lauluntekija ja esittäjä Aleksi Sara-Aho, taiteilijanimeltään Jallu Mela.

Aleksi vietti talven Aurinkorannikolla työharjoittelussa. Hän opiskelee yhteisöpedagogiaa ja valmistuu nuoriso- ja järjestötyön ammattilaiseksi.

– Kohtuullisen nopealla aikataululla laitoimme studiolla biisin pakettiin, koska halusimme julkaista tämän kesäksi. Idea tästä hieman kepeämpää humoristisempaa musiikkia tekevästä ”Jallu Melasta” syntyi Fugessa viimeisinä viikkoina, Aleksi taustoittaa ja tunnustautuu ehdottomaksi Fuge-faniksi.

- Mainos -

– Yhdistimme tässä biisissä alter egojen voimat, ja Tommi Kurun versio, sekä Jallu Mela (feat. Tommi Kuru) dance-versio julkaistaan samaan aikaan.

”Fuge Fuge, tule tule
Fuge Fuge, liity joukkoon vaan
seuraan suomalaiseen”

Aleksi on tehnyt toisella artistinimellään Allumelankolia jo pidempään musiikkia.

– Herkkien Allumelankolia-tyylisten laulujeni sijaan inspirouduin tässä biisissä tekemään erilaista, tanssittavaa musiikkia pilke silmäkulmassa.

Fuge Fuge -biisin musiikkivideo julkaistaan 15. kesäkuuta. Se on kuvattu tietysti Fuengirolan rantakadulla ja muun muuassa Helsinki Barissa.

Jallu Mela (feat. Tommi Kuru) Fuge Fuge 2024.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *