Lukuaika: Lasilliset Juicea – rehellinen kuva mestarista

Lasilliset Juicea – rehellinen kuva mestarista

Juice Leskinen on koko kansan rakastama viihdetaiteilija. Otto Kanerva ja Ari "Kankku" Kankaanpää esittävät Lasilliset Juicea -nimisen dramatisoidun musiikkinäytelmän mestarin viimeisistä vuosista.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Otto Kanerva Juicena.

Otto Kanerva pukeutui Juiceksi 150 kertaa Juice – taiteilijaelämää -musikaalin merkeissä. Tämän jälkeen löytyi 60 tuntia sanoittajamestarin keikkataltiointeja. Tehtiin uusi esitys, jossa kaikki on totta kuin Leskisen viimeisellä keikalla.

Viimeisten vuosien ääninauhat on kaunistelematta ja yleisöä säästelemättä siirretty näyttämölle. Juice Leskisen mukana illoissa on edelleen artistin viimeisten vuosien luottokitaristi ja keikkakumppani Ari ”Kankku” Kankaanpää.
Joitakin lauluja kuten Musta aurinko nousee ja Syksyn sävel on myös sovitettu aivan uudella tavalla.

Esityksen ohjauksesta ja sovituksesta vastaa Heikki Vihinen.

Lasilliset Juicea Kukossa to. 28.3. ja pe 29.3. Varaa lippusi ennakkoon kukko.events@gmail.com (20/23€)

- Mainos -

Tässä pari arvostelua Suomen lehdistä:

”Otto Kanerva on mehukas imitaatio alkuperäisestä Juicesta. Otto on sisäistänyt roolinsa vakuuttavasti, jopa silmälasien korjaus oikean käden nimettömällä, vaikutti olevan alkuperäistä Juicea.” Keskustori.fi

”Otto Kanerva tulkitsee hienovaraisesti, mutta silottelematta, elämänsä ehtoopuolelle ehtinyttä Juice Leskistä hänen persoonansa ja tuotantonsa kautta. Enemmän kuin teatterista, kyse on itse asiasta tribuuttikonsertista, ja erittäin onnistuneesta sellaisesta. … Juicen maneerit ja habitus ovat hallussa viimeisen päälle. Välillä tuntuu siltä, kuin lavalla köpöttelisi ja jutustelisi todellakin se alkoholisoitunut, vanhusmainen rääväsuu, jollaisena Juice viimeisinä vuosinaan tunnettiin.” Valkeakosken Sanomat

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *