Kaksi miestä kateissa merellä – lähtivät kalastamaan Marbellan edustalle

Miesten veneeseen tuli moottorivika tiistai-iltana. Kadonneita etsitään nyt ilma- ja vesialusten avulla.

Espanjan rannikkovartiosto ja meripelastus jatkavat kahden nuorehkon miehen etsimistä Espanjan Aurinkorannikolla.

26- ja 31-vuotiaat miehet ilmoitettiin kadonneiksi tiistaina 16. tammikuuta merellä Marbellan rannikolla. Heidän matkapuhelimensa eivät enää toimi, eikä venettä, jolla he purjehtivat, ole löydetty.

Hätätilanne tuli ilmi tiistai-iltana kello 20.23, kun miesten ystävä ilmoitti meripelastukseen, että 6,5-metrisessä lasikuituveneessä nimeltä Budion olevat miehet ovat joutuneet merihätään ja kärsivät moottoriviasta.

Lue myös: Toivo hiipuu: Välimerelle kadonneiden nuorten sup-lautailijoiden etsinnät lopetettiin – katso video

- Mainos -

Soittaja kertoi saaneensa avunpyynnön kalastamaan lähteneiltä miehiltä ja että heidän matkapuhelimensa lakkasivat lähettämästä signaalia välittömästi tämän jälkeen. Meripelastuksen operaattorit yrittivät soittaa merihätään joutuneille ja havaitsivat, että puhelinyhteys todellakin oli poikki.

Ilmoittajan mukaan nuorten miesten hänelle antamat viimeiset koordinaatit osoittivat alueen noin 20 meripeninkulman päässä Marbellan rannikosta Cabopinon edustalla, joten etsinnät aloitettiin tällä alueella.

Miehiä on etsitty niin vesialuksilla kuin ilmasta käsin helikopterilla ja rajavartiolaitoksen lentokoneella.

Myrskyinen ja sateinen sää on haitannut etsintöjä. Esimerkiksi keskiviikkona Aurinkorannikolla satoi rankasti ja tuulenpuuskat yltyivät pahimmillaan liki 70 km/h.

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...