Käärijä ja Tarja Turunen konsertoivat Sohailin linnassa syyskuussa

Suomalaisia musiikin ystäviä hellivä kaksipäiväinen tapahtuma 6.-7.9. on osa Fuengirolan kaupungin järjestämää Marenostrum-konserttisarjaa. 

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
3 min lukuaika
Tarja Turunen ja Marco Hietala sekä Euroviisusankari Käärijä esiintyvät Fuengirolassa syyskuussa. Sohailin linnassa on luvassa taatusti vauhdikkaat konsertit.

Syyskuun alussa Sohailin linnan muurit jytisevät rajusti, kun Suomen kansainvälisesti tunnetuimmat artistit Tarja Turunen & Marko Hietala sekä Käärijä saapuvat konsertoimaan Fuengirolaan. 

Kaksipäiväinen musiikkitapahtuma järjestetään Sohailin linnan muurien sisällä osana Fuengirolan kaupungin järjestämää Marenostrum-konserttisarjaa. 

Perjantaina 6.9. linnalla raikaa heavy. Silloin lavalle nousevat pitkästä aikaa yhdessä esiintyvät Tarja Turunen ja Marco Hietala Living the Dream Together Tour 2024 -kiertueensa merkeissä yhdessä Battle Beast -yhtyeen kanssa.

Lue myös: Aurinkorannikolla asuva Tarja Turunen: ”Tarvitsen valoa” – pitää Suomea vaikeana maana asua

Battle Beast -yhtye rokkaa myös Fuengirolassa syyskuussa 2024.

- Mainos -

Tarja Turunen ja Marko Hietala yhdessä 

Nightwishin kanssa monia albumeita ja maailman kiertueita jakaneet Tarja Turunen ja Marko Hietala palaavat vihdoin yhteen eeppisellä lavalla Sohailin linnan muurien katveessa. 

Molemmat tähtiartisteista esittävät omaa tuotantoaan ja lopuksi on odotettavissa yhteisesiintyminen. Tuolloin kaikki Nightwish fanit voivat kaivaa nenäliinat esiin, kyse on historiallisesta hetkestä, kun vanhat bändikumppanit esiintyvät yhdessä.  

Varsin oletettavaa on, että Välimeren rannalla kuullaan kaikki merkittävimmät Tarja Turusen ajan Nightwish-hitit. Keikka on osa Living the Dream Together -kiertuetta. 

Kiertue on parhaillaan Etelä-Amerikassa (helmi-maaliskuussa).

Käärijän energinen show 

Lauantaina 7.9.  samaisessa miljöössä luvassa kunnon bileet. Lauantain linnanherrana toimii supertähti Käärijä

Rajoja rikkova artisti Käärijä teki suomalaista musiikin historiaa vuonna 2023, kun artisti keräsi ylivoimaisesti eniten yleisöääniä Euroviisuissa ja kappale Cha Cha Cha nousi maailman Spotify-listan sijalle 7 sekä kaikkien aikojen striimatuimmaksi suomalaiseksi kappaleeksi.  

Käärijän kaveriksi tulee toinenkin tähtiesiintyjä

Musiikissaan eri genrejä sekoittava Käärijä viljelee sanoituksissaan omaperäistä huumoria ja pottatukkaisen herrasmiehen karisma on kiistaton. Käärijä tunnetaan myös energisistä, paidattomista live-esityksistä. 

Lauantai-iltaan tulee vielä toinenkin kansainvälinen tähtiesiintyjä. Hänen nimensä julkaistaan huhtikuun alkupuolella. 

- Mainos -

Kansainvälisesti tunnettuja 

Tarja Turunen ja Marko Hietala ovat kansainvälisesti arvostettuja muusikoita heavy-piireissä. Nightwish on menestynyt mainiosti espanjankielisissä maissa, erityisesti Etelä-Amerikassa. Myös Turusen sooloura on ollut hyvässä nosteessa. Espanjasta löytyy paljon faneja, jotka varmasti saapuvat innoissaan katsomaan kahden Nightwishin perustajajäsenen paluuta yhdessä lavalle. 

Käärijä sai viime kevään Euroviisujen ansiosta todellisen kulttimaineen kansainvälisesti. Kaikkialla koettiin vääryytenä se, että voitto meni Ruotsiin tuomariäänillä. Käärijän tanssiliikkeet tulivat myös espanjalaisille tutuiksi. Viime keväänä monet espanjalaiset ryhtyivät spontaanisti tekemään Käärijän cha cha cha -liikkeitä, kun huomasivat juttelevansa suomalaisten kanssa. 

Syyskuun tapahtumille on odotettavissa varsin kansainvälistä yleisöä. Toki myös suomalaisia kiipeää varmasti joukoittain Sohailin linnan mäelle omia kansallissankareitamme kannustamaan.  

Mahdollisia pakettimatkoja Suomesta konserttiviikonlopuksi Fuengirolaan suunnitellaan. 

Liput molempiin iltoihin tulevat myyntiin maanantaina 18.3. osoitteessa www.marenostrumfuengirola.com, VIP-lippu tiedustelut osoitteesta info@sohailvip.com

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *