Fugesingersin Keväthuumaus yllättää ikiomalla kappaleellaan

Suomelan katon alla treenaileva lauluyhtye Fugesingers suuntaa kevääseen iloiten siitä, että tällä kertaa porukan kokoonpano on pysynyt täysin samana kuin syyskaudella.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika

Suomelan katon alla treenaileva lauluyhtye Fugesingers suuntaa kevääseen iloiten siitä, että tällä kertaa porukan kokoonpano on pysynyt täysin samana kuin syyskaudella.

– Ainahan vaihdoksia tulee, mutta nyt on hauska tehdä samalla porukalla, jonka yhteishenkeä päästiin hiomaan viime syksynä niin laululeirillä kuin useammankin esiintymistilaisuuden kautta. Suurin osa porukasta on toki ollut mukana aivan alusta lähtien ja yhdessä tekeminen on selkeästi kehittynyt koko ajan, Fugesingersin taiteellinen johtaja Merike Link kertoo

Viimeksi Fugesingers nähtiin esiintymässä Aurinkorannikon virallisessa itsenäisyysjuhlassa Torremolinoksessa. Tämä Kymppipaikan ideoima ja organisoima juhla sai valtavasti positiivista palautetta erilaisuudellaan, kun musiikki ja tarinat kuljettivat juhlaa eteenpäin eri vuosikymmenten halki.

Tällaisia räätälöityjä keikkoja Fugesingers tekee myös mielellään.

– Tämä on jo neljäs laulushow, mutta tällä kertaa esityksiä on vain yksi. Rakennamme jokaisen kauden show:hun uusia elementtejä. Tämä porukka ei jämähdä samoihin kuvioihin, Merike Link kertoo.

Kapu Alajuuma teki biisin

Yksi merkittävimmistä uusista jutuista on ensiesityksensä saava Kari ”Kapu” Alajuuman Fugesingersille tekemä oma kappale.

Reilun viikon päästä eli sunnuntaina maaliskuun 10. päivä nähdään pitkästä aikaa täyspitkä Fugesingersien oma laulushow-kokonaisuus. Ohjelmisto on jo totuttuun tapaan salainen, mutta saimme urkittua, että tämä ”Aurinkoinen Keväthuumaus” on jälleen sekoitus eri aikakausien musiikkia, jonka porukka tulkitsee niin sooloesityksinä, duoina kuin koko porukankin voimin.

- Mainos -

Laulukielinä kuullaan tällä kertaa suomea, ruotsia, englantia ja espanjaa. Vaikka kyseessä on lauluyhtye, joka taitaa myös stemmalaulun, illan aikana kuullaan livenä myös pianoa, kitaraa, haitaria, kazua ja useampia rytmisoittimia.

”Voi hakea iloa elämään”

Yleisö on ottanut Fugesingersin showt omakseen ja antaneet hyvää palautetta.

– Moni tulee hakemaan iloa elämään! alusta lähtien Fugesingersissä laulanut Tuula Kaunisto kertoo.

Viime syksynä porukkaan liittynyt Olavi Ala-Aho sanailee illasta näin:

– Keväthuumaukseen kannattaa lähteä ystäväporukalla. Shown jälkeen on mahtava jatkaa kevään huimaan huumaan ystävien kanssa!

Aurinkoinen Keväthuumaus -laulushow kuullaan Las Palmeras -hotellissa 10.3. klo 18. Lippuja saa ennakkoon Suomelasta, Kymppipaikasta, useista ravintoloista sekä fugesingers@gmail.com.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *