Fuengirolasta löytyy yksi Andalusian kalleimmista asuinalueista

Asuntoportaali Fotocasa on koostanut tilaston vuokra-asuntojen hinnoista Espanjassa kaupungeittain ja jopa kaupunginosittain. Tilastosta selviää, että Fuengirolasta löytyvät koko Andalusian kolmanneksi kalleimmat vuokraneliöt.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Fuengirolan sataman ympäristö on Andalusian kolmanneksi kalleinta aluetta asunnon vuokraamisessa.

Reilun 8,5 miljoonan asukkaan Andalusian itsehallintoalueella on vain kaksi kaupunginosaa, joissa asunnon vuokraaminen on kalliimpaa kuin Fuengirolan huvivenesataman alueella. Näin kertoo asuntoportaali Fotocasan tilasto.

Tämän tilaston mukaan Andalusian kalleimmat vuokraneliöt ovat varsin odotetusti Marbellan hulppealla Puerto Banúsin luksusalueella. Siellä keskimääräinen asunnon vuokra on 21,2 euroa neliömetriltä. Näin ollen sadan neliön asunto maksaa keskimäärin 2.120 euroa kuussa.

Seuraavaksi kalleinta on Málagan kaupungin historiallisessa keskustassa, eli ”vanhassa kaupungissa”. Siellä keskimääräinen neliövuokra on 16,9 euroa, eli 100 neliön asunnon kuukausivuokra nousee 1.6990 euroon.

Lue myös: Tärkein neuvo asunnon vuokraukseen Aurinkorannikolla: ole ajoissa liikkeellä

Kolmanneksi kalleimpana alueena koko Andalusiassa listataan Fuengirolan huvivenesataman alue. Sieltä keskimääräinen vuokra-asunto irtoaa 15,3 euron neliövuokralla, eli sataneliöinen asunto kustantaa 1.530 euroa kuussa.

- Mainos -

Madrid ja Barcelona kärjessä

Nämä Andalusian kolme kalleinta asuinaluetta löytyvät myös koko Espanjan 50 kalleimman kaupunginosan listalta. Eivät kuitenkaan aivan kärjestä.

Koko Espanjan kalleimmat vuokraneliöt löytyvät odotetusti Madridista ja Barcelonasta.

Kaikkein kovimman vuokran joutuu maksamaan Almagron kaupunginosassa Madridissa, missä vuokraneliön keskihinta on 24,20 euroa.

Almagron kaupunginosassa Madridissa vuokrat ovat korkeimmat koko Espanjassa.

Seuraavina listalla ovat, niin ikään Madridissa sijaitsevat, Goya (23,6 €/m²), Palacio (23,1 €/m² ) ja Castellana (23 €/m²).

Lue myös: Málagassa asutaan Andalusian uusimmissa asunnoissa

Espanjan viidenneksi kallein asuinalue löytyy Barcelonasta, nimittäin El Camp de l’Arpa del Clot alueella keskivuokra on 23 euroa neliöltä.

Kaikkiaan 20 kalleimman asuinalueen joukossa on vain Madridin ja Barcelonan kaupunginosia.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *