Espanjan Aurinkorannikolle nousee ”maailman suurin aikuisten huvipuisto”

Esteponaan, läntiselle Aurinkorannikolle suunnitellaan massiivista tapahtumapaikkaa, jossa voidaan järjestää mm. tähtien konsertteja.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Starlite-festivaali, joka on oikeastaan koko kesän jatkuva konserttien sarja, laajenee jatkossa Marbellasta Esteponaan.

Marbellassa järjestettävä kansainvälinen Starlite-festivaali on reilun kymmenen vuoden aikana kasvanut niin suureksi, että se kaipaa lisää tilaa.

Alkuperäisen 3.500 katsojan areenan kapasiteetti alkaa käydä vääjäämättä liian pieneksi, kun Tom Jonesin, Sheryl Crow´n ja Rod Stewartin kaltaiset maailmantähdet saapuvat vuosi vuoden jälkeen esiintymään Andalusian tähtitaivaan alle.

Nyt Starlite-festivaalin järjestäjät ovat esitelleet kunnianhimoisen hankkeen, jonka tarkoituksena on rakentaa kokonaan uusi konserttipaikka Esteponaan, noin 30 kilometriä Marbellasta länteen. Fuengirolasta matkaa kertyy noin 60 kilometriä.

Nelinkertainen kapasiteetti

Starlite Music World nimeä kantava uusi juhla-alue on tarkoitus rakentaa La Paneran kukkuloille, muutama kilometri Esteponan kaupungin itäpuolelle. Samalla seudulla on jo esimerkiksi suosittu Selwo Aventura -eläintarha.

- Mainos -

Starlite Music World tapahtuma-alueelle on tulossa 15.000 katsojaa vetävä auditorio, mutta sen lisäksi alueella rakennetaan hotelli, ravintoloita ja äänitysstudioita. Viihtyvyydestä huolehtivat osaltaan myös bulevardi ja tekojärvi.

Kaikkiaan uudelle musiikkimaailmalle varataan tilaa 11 hehtaaria.

Uuden ulkoilma-auditorion, joka on kooltaan yli nelinkertainen alkuperäiseen Marbellan Starlite-auditorioon verrattuna, on tarkoitus helpottaa entistä suurempien tähtien saamista Starlite-konsertteihin.

Ricky Martinin kaltaisia megatähtiä saadaan jatkossa entistä enemmän Aurinkorannikolle.

Starlite-festivaalin takana olevan Bendeus-yhtiön Sandra García Sanjuán on kuvaillut hanketta ”maailman suurimmaksi aikuisten huvipuistoksi”.

Aluehallitus tukee

Andalusian aluehallinto on ottanut uuden hankkeen siipiensä suojaan. Se on jo tehnyt päätöksen, jonka mukaan uuden Starlite Music Worldin rakentaminen on alueelle ”strategisesti tärkeä hanke”.

286 miljoonan budjetti

Kaikkineen hanke on massiivinen myös taloudellisesti. Koko projektiin on budjetoitu 286 miljoonaa euroa, ja sen lasketaan työllistävän 450 henkilöä.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *