Lukuaika: Espanjalaisnainen nielaisi hammasharjan, kun oli tukehtua kinkkuun

Espanjalaisnainen nielaisi hammasharjan, kun oli tukehtua kinkkuun

Nuoren espanjalaisopiskelijan uskomaton tositarina on päätynyt maailman uutisotsikoihin Amerikkaa myöten.

Espanjan pohjoisosassa Baskimaalla asuva ja opiskeleva Haizea Ibarretxe, 21, on noussut kansainväliseen huomioon omituisen haaverinsa vuoksi.

Nuori nainen opiskelee Bilbaon yliopistossa ja palasi kotiinsa Galdakaon pieneen lähiökaupunkiin marraskuisena keskiviikkona (29.11.). Haizea päätti napostella suolaisen nälkään hieman kinkkua ja saikin syötyä useita siivuja ongelmitta, kunnes viimeisen palan kohdalla tapahtui ikävä vahinko.

Haizea on kertonut lukuisille medioille, kuinka hän luuli ensin kinkunpalan menneen vain väärään kurkkuun. Sitten hän tajusi, että hengittäminen käy työlääksi.

– Tuntui kuin olisin ollut hukkumassa, nuori opiskelija kuvasi kauhunhetkiään.

- Mainos -

”Kurkkuni imaisi harjan sisään”

Haizean isoäiti ja isä olivat kotosalla, mutta akillesjänteensä loukannut isä istui pyörätuolissa eikä päässyt auttamaan tarpeeksi ripeästi tytärtään.

Niinpä nainen päätti yrittää vetää siivua irti kurkustaan itse.

– Yritin tunkea sormia suuhuni, mutta se ei auttanut.

Seuraavaksi hän tarttui lähellä olleeseen hammasharjaan. Nainen piti harjaksista kiinni ja yritti varrella tökkiä kinkkua.

– Yhtäkkiä huomasin, että harja meni syvemmälle suuhuni ja yritin saada siitä kiinni harjaksista, mutta kurkkuni imaisi sen sisään.

Kolmen tunnin sairaalaoperaatio

Kun hammasharja solahti Haizean kurkusta sisään, myös kinkku irtosi. Enää nainen ei tuntenut tukehtuvansa.

– Tunsin, että minulla oli jotain rinnassani, mutta se ei sattunut eikä juuri vaivannut minua, hän kuvaili.

- Mainos -

Perhe vei hänet Galdakaon sairaalaan, jossa röntgenkuva paljasti, että muovinen 2o-senttinen hammasharja oli hänen sisällään. Hänelle tehtiin mahalaukun tähystys eli gastroskopia.

Koko operaatio diagnosointeineen kesti sairaalassa kolmisen tuntia. Itse hammasharjan poistaminen naisesta vaati 40-minuuttisen kirurgisen toimeenpiteen.

Kun Haizea sitten heräsi toimenpiteen jälkeen, hammasharja lepäsi hänen tyynynsä vieressä.

Nyt Haizea on jo kotona ja voi hyvin.

New York Post on yksi kymmenistä medioista, joka uutisoi espanjalaisopiskelijan harvinaisen oudosta haaverista.

”Elämäni surrealistisin asia”

Nuoren opiskelijan omituinen vahinko päätyi otsikoihin ympäri maailmaa. Onnettomuudesta on uutisoitu Espanjan lisäksi muun muassa Isossa-Britanniassa ja USA:ssa, lehdissä, verkossa ja tv:ssä. Jopa legendaarinen New York Post -tabloidilehti noteerasi espanjalaisnaisen selviytymistarinan.

Instagram-tilillään Haizea avasi itse tapahtunutta tuoreeltaan sairaalasta julkaisemassaan päivityksessä.

Elämäni surrealistisin asia tapahtui tänään. Olen sanaton. Syö kinkkua ja yritä olla tukehtumatta kaikin mahdollisin tavoin kunnes päädyt hammasharjan käyttöön saadaksesi kinkun suustasi ja päädyt nielemään hammasharjan (20cm). Minulla ei ole sanoja kuvaamaan mitä minulle tapahtui tänään, Haizea päivitti.

IG-kuvissa nuori nainen makaa sairaalapedillä ja yhdessä viraaliksi maailmalla levinneessä luvassa hammasharja on hänen vatsallaan. Kuva on myös tämän artikkelin pääkuvana.

- Mainos -

 

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi, kuva: Instagram @haaiizzee.
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...