Koirille omat tarjoilut koneessa – espanjalainen lentoyhtiö tekee historiaa

Hau hau ja gracias! Espanjalainen halpalentoyhtiö Vueling tarjoaa nyt myös matkustamossa lentäville koirille herkkuja.

Vuonna 2004 toimintansa Espanjassa aloittanut halpalentoyhtiö Vueling tekee historiaa: Iberian osaksi omistama firma on ensimmäinen lentoyhtiö Euroopassa, joka tarjoaa ruokaa myös lemmikeille lentokoneessa.

Vueling on tehnyt menu-uudistuksen reiteilleen ja aloittanut yhteistyön belgialaisen lemmikkieläinten ruokatoimittajan Edgar & Cooperin kanssa.

Joten jos olet lentänyt koirasi kanssa ja tuntenut syyllisyyttä syödessäsi voileipää koneessa samalla, kun karvainen ystäväsi tuijottaa sinua anovin silmin, Vueling tarjoaa tähän ratkaisua.

Vuelingin Euroopan-reiteillä on nyt myynnissä lemmikkiystävällisiä vaihtoehtoja, kuten kanapatukoita ja naudanlihapaloja, jotka on tarkoitettu matkustamossa mukana oleville lemmikeille. Yleisimmin ne maistuvat varmasti koirille, mutta myös muille matkustamoon tervetulleille lemmikeille.

- Mainos -

Patukat maksavat koneessa 3,50 euroa ja lihapalojen pakkaus 5,50 euroa.

Kuva Vuelingin Airbus A320-koneen matkustamosta.

Linnut ja kilpikonnatkin tervetulleita

Vueling on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka tarjoaa tätä palvelua, ja yhtiö suunnittelee monipuolistavansa lentotarjontaa vastatakseen lemmikin omistajien kysyntään.

Lentoyhtiö sallii koirien, kissojen, lintujen, kilpikonnien ja maakilpikonnien matkustavan lennoilla, kunhan ne ovat ei-jäykässä lemmikkieläinten kuljetuskopassa, joka täyttää kokovaatimukset. Maksimipainoraja matkustamossa lentävlle lemmikille on 8 kiloa.

Vueling tiedottaa myös keskittyvänsä entistä enemmän ekologisiin ihmisruokien vaihtoehtoihin koneissaan. Tarjolla on monipuolisemmin ruokavaihtoehtoja, kuten  kasvipohjaisia ja allergiaystävällisiä tuotteita. Yhtiö aikaa vähentää samalla jätteen määrää ja ylimääräistä painoa lennoillaan.

Vueling ei lennä Espanjan Aurinkorannikolta Málagasta suoraan Suomeen, mutta esimerkiksi Barcelonasta yhtiöllä on tänä talvikautena 2023-24 suora reitti Rovaniemelle.

Barcelonasta se on liikennöinyt jo pidempään myös suoraan Helsinkiin.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...