Certum avasi toimiston Fuengirolaan ja rekrytoi nyt korkean profiilin työntekijöitä 

Vuodesta 2013 asti Suomessa toiminut rahoitus-, laki- ja teknologiakonserni Certum avasi toimiston Fuengirolan keskustaan alkuvuodesta. Nyt tämä voimakkaassa kasvussa oleva ammattilaisorganisaatio rekrytoi myyntipäälliköitä korkean profiilin työtehtäviin. 

3 min lukuaika
Tämä porukka etsii työkavereita. 

Idea Fuengirolan toimiston avaamisesta lähti Certumin toisen pääomistajan Jussi Pöntisen omasta pohdinnasta muuttaa ison perheensä kanssa Espanjan Aurinkorannikon valoisampiin maisemiin.

Certumilla on Suomessa toimistot neljällä paikkakunnalla, joten tämä noin 50 hengen yritystoiminnan asiantuntijoiden organisaatio, jossa on mukana niin taloushallinnon moniosaajia, koodareita, myyntipäälliköitä kuin lakimiehiäkin, on jo entuudestaan tottunut toimimaan sujuvassa yhteistyössä eri paikkakunnilta. 

Certumin pääomistaja Jussi Pöntinen halusi muuttaa aurinkoon. Siitä lähti idea tuoda myös työntekijät Espanjaan.

– Fuengirolan toimiston avaaminen oli meille pitkään pohdittu strateginen ratkaisu, joka tukee sekä kasvamistamme että myös Suomessa työskentelevän henkilöstömme hyvinvointia. Olemmekin saaneet kollegoita yhdistetyille työ- ja lomamatkoille tässä pitkin kevättä eli henkilöstömme on ottanut uudistuksen hyvin vastaan, Pöntinen kertoo.

Fuengirolan toimiston avaaminen on tuonut paljon vierailijoita Suomesta. 

Lisäksi on ollut ilo saada rekrytoinneissa vahvistus sille ajatukselle, että Aurinkorannikolta löytyy paljon osaavia ihmisiä, joilla on halu tehdä töitä tosissaan ja menestyä.

- Mainos -

Lisää rekrytointeja

Fuengirolan toimiston avaamista varten perustettiin espanjalainen yritys, joka kantaa markkinointinimeä VentaFlow. Nimi kuvaakin meininkiä osuvasti, myynti on tämän toimiston pääasiallinen tehtävä. Töitä tehdään tosissaan mutta ei ryppyotsaisesti vaan hyvässä hengessä ja ”flow:ssa”.

Tällä hetkellä VentaFlow:n toimistolla työskentelee Pöntisen lisäksi vakituisesti neljä henkilöä varainhankinnan ja laskurahoituksen myynnin tuki sekä back office -tehtävissä.  
 
Nyt VentaFlow avaa rekryt myyntipäälliköille, joilla on vahva osaaminen myyntityöstä, mutta halua kehittää osaamistaan. Tuekseen myyntipäälliköt saavat alansa huippuosaajia, joten hyvällä asenteella onnistuu varmasti. Myyntipäälliköt tulevat osaksi noin kymmenen hengen myyntitiimiä, jotka tekevät samaa työtä Suomessa.

Asiakashankinta tehdään puhelimitse, mutta varsinainen myyntityö tehdään Teams-palavereissa, joissa etsitään asiakkaalle parhaat ratkaisut. Kyseessä ei siis ole mikään luukutusmyynti, vaan jokainen asiakas kohdataan yksilönä.  

Hyvä palkka

Palkkaus on huomattavasti korkeampi, mihin Aurinkorannikolla on perinteisesti totuttu eikä palkkiokattoa ole. Työhön soveltuu parhaiten yrittäjähenkinen ihminen, jonka pankkitilille mahtuu rahaa. 
 
VentaFlow:n toimistolla tuntuu selkeästi olevan hyvä meininki. Hyvän palkkauksen lisäksi henkilöstö kiittelee toimiston sijaintia keskellä keskustaa. Myös työpisteiden ergonomiasta tulee positiivista palautetta, jokaiselta löytyy korkeussäädettävä työpöytä. Kaikkein tärkeintä silti tuntuu olevan se, miten mukava töihin on joka aamu tulla. Jokainen kokee tulevansa arvostetuksi ja tekevänsä merkityksellistä työtä.  
 
Lisätietoja VentaFlow:sta ja avoimista paikoista löytyy www.ventaflow.com/tyopaikat 

– Suomessa: Certum-konserni ja VisionLaw 
– Espanjalainen yhtiö: VentaFlow 
– Asiakkaina nyt 1500 suomalaista yritystä 
– Kasvuvauhti 30-50 kpl/ kk 
– Laskurahoitus helpottamaan yritysten kassanhallintaa, rahoitettu n. 170 M€ 
– Lakipuoli hoitaa n. 10-20% kaikista Suomessa tapahtuvista konserni- ja holding-yhtiöiden muutoksista 
– Lisäksi palveluina yrityksille ohjelmistoratkaisut, neuvontapalvelut sekä kirjanpito ja tilitoimistopalvelut

Avoimet työpaikat:

– Certum-laskurahoituksen varainhankkija 
– Certum-laskurahoituksen myyntipäällikkö 
– Vision Law -lakipalveluiden myyntipäällikkö 
– Haku 16.6. mennessä, aloitus 12.8. 
www.ventaflow.com/tyopaikat 
 
 
 
 
 

 

 

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *