Lukuaika: Brittituristilta vietiin muka ökykello Fuengirolan yössä – poliisi pidätti lentokentällä

Brittituristilta vietiin muka ökykello Fuengirolan yössä – poliisi pidätti lentokentällä

Miesturisti ilmoitti menettäneensä Espanjan Aurinkorannikolla 11 000 euron rannekellon, mutta poliisi nappasi britin kiinni Málagan lentokentältä ”varastettu” tiuku ranteessa.

26-vuotias brittimies lomaili lokakuussa Espanjan Aurinkorannikolla vuotta nuoremman naisystävänsä kanssa.

Viime maanantain (16.10.) vastaisena yönä pariskunta biletti Fuengirolan yössä ja meno yltyi villiksi. Miehen oman kertoman mukaan heidät olisi huumattu.

Mies kertoi heränneensä seuraavana aamuna heikossa hapessa Benalmádenan puolelta puiston penkiltä – ja kauhistui, kun huomasi ranteestaan kadonneen kellon. Mies väitti joutuneensa varkauden  uhriksi. Luksuskellon arvoksi turisti ilmoitti peräti 11 000 euroa.

Miehen naisystävä taas oli löytänyt hotellille sekavasta olostaan huolimatta. Seuraavana päivänä hän havaitsi kännykkänsä kadonneen. Naisen rannekello oli pysynyt kuitenkin kädessä.

- Mainos -

Poliisin epäilykset heräsivät

Britit kävivät tekemässä poliisille ilmoituksen rannekellosta ja kännykästä. Kansallinen poliisi (Policía Nacional) ei niellyt turistien tarinaa, vaan epäilykset heräsivät.

Viranomaisten kummastusta nosti muun muassa se, että pariskunta teki ilmoituksen vasta päivän väitetyn ryöstön jälkeen – ja vain tunteja ennen kuin heidän paluulentonsa Lontooseen oli lähtemässä.

Turistit olivat myös kertoneet poliisille, että heillä oli kätevästi juuri tämän tyyppiseen varkauteen sopiva matkavakuutus.

Pidätys lähtöselvityksessä

Brittipariskunta ehätti jo Málagan lentokentälle ja lähtöselvitysjonoon, kun poliisit astelivat esiin ja pidättivät turistit. Miehellä oli nimittäin ranteessaan samainen luksuskello, jonka hän oli väittänyt varkaiden vieneen paria päivää aikaisemmin Fuengirolassa.

Pariskunnan paluumatka Lontooseen vaihtui poliisijuttuun Espanjan Aurinkorannikolla. He selvinnevät sakoilla sekoilustaan.

Tapahtunesta uutisoi muun muassa SUR-media.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...